perjantai 19. helmikuuta 2010

Vihertävämekkoinen neito

En olisi ikinä uskonut, että innostun ompelemisesta, koska käsityötunneilla koulussa se ei ollut suosikkilistani kärjessä. Ehkä eniten ompelutöissä inhosin harsimimista eikä se kaavojenkaan kiinnittely nuppineuloilla ollut teini-ikäisenä mitään innostavaa puuhaa. Mutta kuinkas kävikään aikuisena? Näin Tone Finnangerin kirjan Satumainen talvi ja jäin koukkuun.

Aloitin äitini mummolta perityllä ainakin 50 vuotta vanhalla koneella...sitten se hajosi ja siirryin vähän uudempaan malliin - nyt käytössäni on Singer 70-luvulta. Silläpä päräytin ekan Tilda-enkelineitoni, tosin tämä on ilman siipiä. Toimii musta noin neitokaisenakin!


Vihertävämekkoinen neitoni odottelee kuvassa kyytiä hyvän ja pitkäaikaisen ystäväni syntymäpäivälahjaksi. Tuntui mukavalta, kun neito sai osakseen ihastelevia kommentteja synttärisankarilta! On hienoa, että joidenkin ihmisten kanssa ystävyys säilyy vuosikausia ja vaikka kuluu aikaa, ettei nähdä, juttu luistaa joka kerta, kun tavataan. Niin nytkin synttärikakun äärellä.


Ystävyys on erityislaatuista kumppanuutta,
joka perustuu syvälliseen ymmärykseen siitä,
että yhdessä mahdottomasta tulee ihanan mahdollista.
- Bradley Trevor Grieve -

8 kommenttia:

 1. Tulinkin heti vastavierailulle blogiisi. Kaunis Tilda-neitonen :)

  VastaaPoista
 2. Hei uusi ystävä.
  Tulin heti katsomaan sinun blogia ja hyvältä näyttää.Kiva tuo Tilda neito.
  Laitoin itseni lukijaksi jos sopii.
  Tiina

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vastavierailuista - mukavaa, että tulitte kurkkaamaan!

  Ja olen erittäin iloinen ja otettu, jos joku haluaa liittyä blogini lukijaksi - melkein täällä hypin joka kerta riemusta, kun uusi lukija ilmoittautuu! Tuntuu mukavalta, että näin keltanokka-blogistina saa uusia blogiystäviä heti alkuun, se kannustaa jatkamaan.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa blogimaailmaan!
  Tämä on kyllä todella kiehtova paikka, täynnä vallan ihania, erilaisia ihmisiä omien blogiensa takana. Minusta on mahtavaa, että on tällainen paikka, jossa voi vapaasti toteuttaa itseään ja esitellä myös samalla niitä tosielämässä aikaansaatuja luovuudenosoituksia. Upeita juttuja oletkin tehnyt.

  Sinulla on muuten todella kaunis blogi. Taidanpa vaihtaa tapetit omassani, kun kevät alkaa saapua.

  VastaaPoista
 5. Hurmaava ja taid olla toteutettu neitokainen! Kiva päästä lukemaan uusia blogeja.

  Keramiikka on ollut sydäntä lähellä aikaisempina vuosina ja teininä kävin kuvataidekoulussa kaikki mahdolliset keramiikkatunnit. Viime vuosina olen keskittynyt enemmän ompelupuuhiin ja saven möyhentäminen on jäänyt.

  VastaaPoista
 6. Vastavierailulla! Todella kaunis Tilda- neitonen ja Blogikin näyttää hienolta:)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!