sunnuntai 22. elokuuta 2010

Homemade peach pie

Persikkapuumme antoi kitsaan kesän 2009 jälkeen jälleen komean sadon: noin 90 herkullista, suloisen pehmeäposkista, kauniin punaista persikkaa. Sadonkorjuun jälkeen alkoivat kuorimistalkoot, erittäin mehukkaat persikat päätyivät kahteen piirakkaan. Toinen niistä on jo herkuteltu!


Resepti:
1 pkt valmista kauramurotaikinaa
persikoita paloina
Täyte:
2 kananmunaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl créme fraichea (kevyt 12 %)
Paistetaan 25 - 30 min. 200 asteessa.

Persikkapuumme tarina (vanhemmat postaukset aiheesta)

2 kommenttia:

  1. Oli tosi hyvää piirakkaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että tykkäsit. Ei tiedä, minä vuonna sitä seuraavan kerran saa :)

    VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!