maanantai 16. elokuuta 2010

Sata lasissa

Sadas postaukseni on tässä! Mikä sen parempi juhlistaa merkkipaalua kuin esitellä upean punaisen värin hankkineet persikkapuumme hedelmät. Viikonloppuna maistelin jo yhtä...tuoksu oli taivaallinen, maku vielä melko kirpeä, joten kypsyä pitäisi vielä jonkun aikaa...katsotaan, jos vaikka persikkapiirakan puumme sadosta saisin.Ps. Näyttää siltä, että osa lukijoistani lumoaa mielensä syksyllä ompelemalla/neulomalla tai viettämällä aikaansa muiden taide- tai käsityöharrastusten parissa. Joko sinä vastasit kyselyyn?
Olisi mukavaa, jos ehtisit osallistua!

7 kommenttia:

 1. Näyttäävät ihanilta persikat.Kerroin töissä sun persikkapuusta ja kaikki olivat sielläkin ihmeissään että Suomessa,eivät olleet ikinä kuulleet/nähneet.
  Vastasin kyselyysi ja itse aloitan taas keraamiikan ja grafiikan joka toinen viikko syksyllä.

  VastaaPoista
 2. Upean näköisiä ja varmasti herkullisia jahka kypsyvät kunnolla. Minäkään en ollut aiemmin tiennyt että persikka menestyy Suomen oloissa... :o Aina oppii uutta :)

  VastaaPoista
 3. Uutta tietoa oli minullekin...
  tosin täällä pohjoisessa nyt ei kasva mitkään omppuja eksoottisemmat muutenkaan ;)
  Ihanaisia persikoita varmasti, kunhan kunnolla kypsyvät!

  Ihania ovat myös edellisen postauksesi pienet rasiat <3

  Itse mietin pitkään, josko aloittaisin taas parin vuoden jälkeen keramiikkaharrastukseni...mutta pahasti näyttää siltä, ettei se mahdu tänäkään vuonna viikko-ohjelmaani mitenkään, liikaa päällekkäisyyksiä. Harmi.

  VastaaPoista
 4. Minulta on mennyt koko kysely ohi. Vastaan tässä. Menen keramiikkaan, akvarellimaalaukseen ja puutöihin, ehkä kirjoittamiseenkin. Niin ja sitten oli vielä joku voimaantuminen.

  VastaaPoista
 5. Henrietta: kokeilin itsekin yhden kurssin metalligrafiikan tekoa, mutta kurssi oli pe-iltaisin työviikon päätteeksi ja se tuntui liian raskaalta. Ehkä palaan metalligrafiikan pariin sitten joskus eläkepäivinä :)

  Sude: ...ja herkullisen mehukkaita, kun ovat kypsiä!

  Hietzu: juu, minäkin olen jo oppinut monenlaisia asioita blogilandiassa ja törmännyt kaltaisiinne mukaviin blogisteihin!

  Marielisa: ehkä palaat keramiikan pariin kuitenkin joku vuosi?

  Niina: sulla tuntuu olevan melkoisen täysi kalenteri :)

  VastaaPoista
 6. Onnea sadasta :)

  Kyllä persikat näyttävät kauniilta!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!