tiistai 19. lokakuuta 2010

Ei oppi ojaan kaada

Sattumalta näin kaupassa alennushinnalla myytävän paksuhkon kirjan: Kotiompelijan käsikirjan (2009). Kyse on kirjan kannen mukaan modernista hyöty- ja koristeompelun oppaasta. Ajattelin, että tuohan voisi olla hyvä opus meikäläiselle, kun viimeksi oppia tältä saralta on tullut yläasteen kässätunneilla. Ja niistä opeista en valitettavasti enää kauheasti muista!


Tulee sitten esimerkiksi trapunto-tekniikka tutuksi :)
 

Onpahan talvi-illoiksi tekemistä, kun tähän tutustuu
- 304 sivua odottaa lukijaansa!
Ihan kiva hankinta, varsinkin kun hinta oli enää 1/3 alkuperäisestä...

6 kommenttia:

 1. No eihän siellä yläasteen kässätunneilla mitään oppinut! Tai taisi ainakin minun kohdalla olla kyse siitäkin ettei ollut oikein vastaanottavainen ;D

  Kirja vaikuttaa kivalle!

  VastaaPoista
 2. Nykyään on ainakin tosi mukavat käsityön tunnit ylä-asteella :)

  VastaaPoista
 3. PaaPii: Totta, asenteesta on usein paljon kiinni :)

  Miss Dior: Juu, uskon tuon. Nykyään koulunkäynti ihan kokonaisuudessaan on niin erilaista kuin itse sitä käydessäni, että oikein harmittaa, ettei itse pääse nyt kouluun :)

  VastaaPoista
 4. Mulla oli kans yläasteen kässätunnit ihan tuskaa, olisin halunnut mennät poikien kans puukässään mut ei ollut sopivaaa koska olisin ollut ainut tyttä ja elettiin kuitenkin jo 80-lukua eikä viiskyt.
  Talvesi sujuu hyvin ja keväällä voit laittaa vaikka myyntiin tänne kaikki 304 sivullista ompeluja mitä olet tehnyt:) Mä lupaan ostaa jotain kivaa.

  VastaaPoista
 5. Hei,sinullahan on täällä kiva blogi,jotenkin päädyin tänne ja tulempa uudelleen.Tervetuloa myös blogissani käymään!

  VastaaPoista
 6. Heips taas. Tuli vastaa yksi kuva jonka haluun näyttään. Sinä kun luovia ihmisiä olet ja ompelemaan rupeat tässä olisi yksi idea tehdä taidetta ompelukoneella.Käy kattoon tuo linkki
  http://www.flickr.com/photos/novembermoon/5074897579/in/photostream/

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!