perjantai 22. lokakuuta 2010

Valkoisia stressinpoistajia

Sehän on jo ihan tutkittuakin tietoa, että kukilla sisustetussa tilassa verenpaine laskee, pulssi hidastuu, stressi loivenee, pelko häviää ja kiukku katoaa. Toipilaille kukkien vieminen on siis ihan järkevää! Luonto, kukat, pensaat, puut...kaikkihan me niitä tarvitsemme, ihan arjessakin! Parvekekauden jälkeen on mukava hankkia kukkivia kasveja myös kotiin, tällä kertaa sävynä on valkoinen.


5 kommenttia:

 1. Kyllä ne on kauniita,nuo kukat,siiis niin hohtavan valkoisia,ihania,tykkään kukista täällä meilläkin on kukkia,jos jonkinlaisia,ei koti ole mitään,jos ei kukkia ole:)Ihminen on lähellä luontoa,kun on kukkia niistä saa voimia jaksaa,rauhallisuutta,tunnelmaa.Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Sama homma täällä. Vielä ei ole pahasti iskenyt mutta talven lähestyessä alan taas osteleen kimppuja. Täällä on vaan törkeen kalliita noi kukkakimput. Mulla on paha oikosulku mutta ekan kuvat kukat ovat todella hyviä koska kestävät pitkään maljakossa. Alimmat kukat ovat taas niin halpoja ainakin Plantagenissa että vois ostaa tuvan täyteen. Hyvänen aika kun en muista nimiä...
  Viikonloppuja

  VastaaPoista
 3. Tansku: Kukkaisaa viikonloppua myös sinulle!

  Henrietta: ekat on krysanteemeja, säilyvät ruukussa kauan, kun vaan muistaa kastella riittävästi. Alimmat ovat kerrottuja tulilatvoja, nämä kerrotut tuntuvat kestävän pidempään kuin normaalit. Samoin sulle stressitöntä viikonvaihdetta!

  Kirsikka: Kiitos, siitäkin saa iloa, kun näitä kukkia kuvaa...tulee tutkittua niitä lähietäisyydeltäkin ja silloin huomaa paljon kaikenlaisia hienoja nyansseja.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kukkaloistoa! Ja sopii nyt hyvin tähän luonnon valkoisuuteen :)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!