perjantai 4. helmikuuta 2011

Matkataidetta

Kalenteri arjen löytöretkeilijälle, viikkotehtävä 5:

Tarvitset esim. bussimatkan, paperin ja piirtovälineen. Aseta piirtoväline paperille, mutta älä ohjaa sen kulkua itse. Anna sen seurailla vapaasti kulkuvälineen mutkia, pysähdyksiä ja tärinää.

Tämä viikkotehtävä jäi nyt kyllä väliin, sillä en ennättynyt joukkoliikenteen pariin matkustajaksi. Ja jos omalla autolla ajaa, ei tämä tehtävä ole kovin liikenneturvallinen. Mutta laitoin vinkiksi teille muille, jos joku haluaa kokeilla, minkälaista matkataidetta näin syntyy vaikka linjabiilin tai junan kyydissä :)


Vaikea oli keksiä tähän mitään kuvaa, mutta arkistoista löytyi keramiikka-autoja (magneetteja), jotka on maalattu akryyliväreillä.

Kalenteriin liittyvä sivusto http://www.arjenlöytöretkeilijät.fi/

1 kommentti:

  1. Pääsen mie, lähen Las Palmasiin kahdeksi viikoksi ihan viiden tähden hotelliin, veronpalautiksilla ostin itselleni lahjamatkan. Joskus kannattaa maksaa pikkariikkisen liikaa veroja niin saa sit tälläisiä hemmottelumatkoja. Mun helpompi säästää näin kuin kerätä se 20 euroo kerran kuussa, vaikka joku heti sanoo ettei korot keärry minulle mut so what, tää on kivempaa näin ja tuntuu lottovoitolta joulukuussa saada se verottajan "lahja".

    VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!