perjantai 1. huhtikuuta 2011

Huu-huu-hu-huu

Aamulla se kuului, minun kevääni ensimmäinen airut: lähimännyn sepelkyyhkypariskunta on palannut, molemmat kyyhkyt huhuilivat kumeasti aamutuimaan kutsuvasti toisilleen.

Kevättä pukkaa monessa blogissa, jos ei kelien puolesta, niin ainakin ihmisten sydämissä! Ja onhan nyt jo huhtikuun alku...Herkkien krysanteemien kera leppoisaa viikonvaihdetta ja toivottavasti pysytään plussan puolella!

8 kommenttia:

 1. Kauniin pastellin väriset kryssat!
  Toivotaan, että kevään tulo vauhdittuu viikonloppuna ja saadaan lämmin auringonpaiste.

  VastaaPoista
 2. Entisen mummolan pihamännyssä asui kyyhkyjä, joku väitti että uuttukyyhkyjä, ja jotenkin ne sitten puhessa kääntyi uhtukyykyiksi :o)
  Onpa muuten ihana kuva!

  VastaaPoista
 3. Eilen kuulin ensimmäisen kerran joutsenten huudot.Kyllä se alkaa jo keväälle tuntumaan.

  Upean värinen krysanteemi.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kukat. Jos ei muusta, niin ainakin noista kukista tulee keväinen olo :)

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Täällä yrittänyt tänään hieman ripotella vettä ja sais tulla saavista kaatamalla niin pääsis noista lumista eroon. Menee koko viikonloppu töissä ni ihan sama mikä ilma.
  Suloisen värinen krysanteemi. Meidän pulut palannut kans tontille. Sillon kun muutettiin minusta ne oli niin söpöjä ja kiva kuunnella kujerrusta mutta sitten ku ne alkoi käyttää meidän takapihan mäntyjä virallisena paskahuussina loppu söpöys. Ikinä ei tiedä tippuuko plörö päähän tai lautaselle ja se ei ole kaunis plörö:)
  Viikonloppuja siulle

  VastaaPoista
 6. Hauskaa, että uudetkin tuttavuudet käyttävät ääntään täällä kommenttilootassa - suorastaan erinomaista ja oikein sydäntälämmittävää toimintaa! Näin sitä ohjautuu itsekin tutustumaan uusin, persoonallisiin blogeihin.

  Irene: bongasin krusanteemirivistöstä heti tämän värin, tykkään kovasti ja on kukkinut ahkerasti! Hintakin oli sopiva: 1,90 e.

  Vianna: uhtukyykky on aika vekkuli sana, uutut ovat vissiin harvinaisempia kuin nämä sepelkyyhkyt. Ja kiva, että tykkäsit kuvasta!

  JaanaElina: Viime viikolla lensi kaupan pihalla ylitseni kolme joutsenta melko kiivaasti äännellen, siivistä kuuluu upea ääni, eikö totta? Rentoa viikonvaihdetta myös sinulle.

  Merja K: joka aamu niitä ihailen, jotta saan hyvän päivän startin...ja tosiaan sitä kevätmieltä! Iloa sinunkin viikonvaihteeseesi!

  Henrietta: joo, mieluummin vettä kuin lunta, jos on ihan pakko sataa jotain alas! Jos olet nyt töissä, saat sitten varmaan nauttia vapaapäivistä viikolla, työn iloa toivottelen. Ja noista kyyhkyistä, mulla alkaa tulla tinki täyteen näiden siivekkäiden naapureiden huhuilusta silloin, kun ne viikonloppuisin herättävät ääntelyllään minut aivan liian aikaisin! Ja semmoinen iso plörö ei tosiaan ole kiva, missään.

  VastaaPoista
 7. Ihana kukkanen! Ehdottomasti kevät on jo sydämessä, vaikka ulos katsoessa ei aivan siltä näytäkään ;o)

  Mukavaa alkanutta huhtikuuta!
  -kisu-

  VastaaPoista
 8. Kyllä voi kukka olla syötävän hyvän värinen:)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!