keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kaksin aina kaunihimpi

En ole kovin paljon ehtinyt tehdä uusia savitöitä, joten tässä yksi aiemmista: Harvoin teen keramiikkatöitä suoraan jotain tiettyä tarkoitusta varten, mutta veljeni hääjuhlaan halusin aikoinani tehdä jotain spesiaalia ja hääteemaan sopivaa...morsiamen kimpussa oli upeita, ylväitä, mutta samalla niin herkkiä valkoisia kalloja, joten tein häälahjani koristeeksi keraamiset kallat. Ja tietysti kaksin kappalein!


8 kommenttia:

 1. Eikä! Kuinka kauniita! Kallat ovat yksiä lempikukkiani. Todella upeasti olet ikuistanut kallojen olemuksen keramiikkaan.

  VastaaPoista
 2. Loistava ajatus. Hitsi kun on jäänyt savetkin väliin jo monta kertaa kun oli reissussa ja iskias vihoitellut niin pahasti ettei olis kestänyt olla siel. Mun kevätkausi jää tosi laihaksi.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit ♥♥

  VastaaPoista
 4. Upea lahja, nuo ovat tosi hienoja :)

  VastaaPoista
 5. Das ist eine sehr schöne Idee!!!
  ♥Rosine

  VastaaPoista
 6. Todella upea idea ja kauniit kallat!

  VastaaPoista
 7. Laitatkos jo kohta messukuvia jotta voin mietiskellä lähenkö ryysimään huomenna vai en. Yhtään ei huvittais siihen ihmislaumaan mennä mut onko siellä oikeesti jotain ihanaa vai ihan samaa mitä ennenkin!?!?
  Jaksaako ja kannattaako, mitä tuumasit:)

  VastaaPoista
 8. Henrietta: olin nyt ekaa kertaa elämässäni Helsingin puutarhamessuilla, joten en osaa sanoa, oliko samaa kuin ennenkin, mutta eikös messuilla aika paljon sitä samaa peruskauraa ole joka kerta...vähän petyin niihin mallipuutarha-alueisiin, teemaparvekkeissa parissa oli kivoja oivalluksia. Laitan muutamia kuvia kohta, kunhan kerkeän pienentää ne...Malttia, my friend! Ja muuten, ryysistä oli jo torstainakin. Meinasin jäädä parin mummon jyräämäksi.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!