perjantai 3. kesäkuuta 2011

Mäntysuopaa ja puutarhaliikkeitä

Tätä ei oikein voi nimittää vapaapäiväksi, vaikka en töissä ollutkaan. Päivä kului sen sijaan hikisesti parveketta mäntysuovalla ja vedellä siivotessa. Pesin ikkunat, kaiteet ja lattiat sekä kipot ja keput. Siihen kului useampi tunti. Huh! Sen jälkeen käväisin vielä parissa puutarhaliikkeessä (juuri sopivasti neljän ruuhkassa) ja roudasin kotiin mm. syyssyrikän, jonka ajattelin huomenna istuttaa mökille. Ihan vain perhosten iloksi!

Tuuliset kelit jatkuvat edelleen...siitä huolimatta sain jotenkin eilen mökkiniityllä pysäytettyä digikortille ojakellukan, josta tykkään sen siron olemuksen vuoksi.5 kommenttia:

 1. Ihana kukka!

  Kaunista ja aurikoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Minulla myös ollu vapaapäivä, joka mennyt siivotessa, ja uusia tyynynpäällysiä ommellessa...mutta myös nauttien!!
  Ihanan herkkiä kukkakuvia!
  Hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Samaa vapaapäivämeininkiä täälläkin. 12 tuntia tuli huiskittua rikkaruohojen ja istutuksien kimpussa pihalla. Minunkin suosikkini on tuo ojakellukka ja sitten tietysti mesiangervo tuoksuineen...Have a nice weekend :)

  VastaaPoista
 4. Herkkä kukka kauniisti tallennettuna!

  VastaaPoista
 5. Minullakin oli "vapaapäivä", ensin siivosin sisällä, ja sitten tein pihahommia useita tunteja. Mutta ihanaa oli.

  Tuulisella säällä lähikuvien ottaminen on aika haasteellista, hyvän kuvan sait. Ja muistoja minulle mummolasta, lapsena muistan keränneeni juuri näitä kukkia mummolle maljakkoon:)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!