lauantai 4. kesäkuuta 2011

Naiset ensin

Kävin leikkimässä 5v. kummipoikani kanssa. Hänen huoneeseen mennessämme portaiden yläpäässä poika väistyi sivuun ja totesi: Naiset ensin! Kyllä siinä kummitädin leuka loksahti :)

Ihan viimeisen silauksen sydämen sulamiselle teki tämä lemmikkikimppu, jonka kummipoikani kertoi olevan minua varten kerätty ♥ Näillä herttaisilla kukilla onnea kaikille koulunsa päättäville, ammattiin valmistuville ja uusille ylioppilaille sekä kummipojalleni kohta alkavan tarhan kesäloman kunniaksi! NAUTTIKAA KESÄN RIEMUISTA!!!


8 kommenttia:

 1. Onpa sinulla ihana kummipoika, oikea herrasmies.

  VastaaPoista
 2. Ei sentään täydentänyt lausettaan, kuten minun serkkupoikani pienenä "Naiset ensin... vaikka heikoille häille!" :o on se hyvä että toiset on noin hurmaavia :)

  VastaaPoista
 3. Lasten suusta se totuus kuullaan..:)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka söpöä, voiskos mun kummipojan lähettää sinne opiskeleen kans!?!
  Parveke tuoksuu varmaan ihanalle pesun jälkeen. Meillä tulee männyistä nyt niin kauheesti siitepölyä että melkein käveleminenkin pöllyttää. Riittä taas siivoamista kuhan loppuu tämä pölytys.
  Täällä on tänään tyyni ihana ilma just sopivasti koulunsa päättäjille. Hietsu on varmaan ihan täynnä sekavaa nuorisoa. Meikäläinen tietysti viettää ihanan päivä töissä:)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti murkkuikä ei karista hyvää käytöstä pois :)Upea pikku herrasmies!!

  VastaaPoista
 6. Siinäpä lupaava miehenalku! Ja vanhemmille kiitos, että ovat opettaneet ihania, hyviä tapoja. Eivät ne katoa murkkuiässäkään!

  Lemmikki on kyllä niiiiin kaunis kukka. Yksi lemppareistani.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana pieni herrasmies, wau :)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!