sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Ding-dong

Kissankellot heläyttelevät mökkirannassa kellojansa kesän kunniaksi. Hennot kukat vipattavat tuulenvireestäkin, joten tarkkojen kuvien saaminen lähietäisyydeltä on jälleen kerran haastavaa puuhaa. Vaikeusastetta lisäävät kuvaustilanteessa jalkoihin pyrkivät keltaiset, ärhäkät muurahaiset, jotka pitävät majaa rantatörmässä. Tänään pikkuiset sinikellot saivat ukkoskuuroja niskaansa, kuten mekin!Oletko muuten kuullut, että kissankelloja käytetään kukkaterapiassa tippoina avaamaan tunne-elämän lukkoja? Perusuute kuulemma herkistää kohtaamaan tunteensa ja näyttämään ne vapaasti. En kyllä ole koskaan kokeillut kukkaterapiaa uutteena, on riittänyt pelkkä kukkien katseleminen ja ihaileminen, tuoksujen nuuskiminen ja valokuvaaminen. Ding-dong!

8 kommenttia:

 1. Kissankellot saavat varmasti tunteet esiin. Ihanan herkät kuvat

  VastaaPoista
 2. Kissankellot on aivan ihastuttavia kesäkukkia, niissä on herkkää kauneutta ja voi ymmärtää ihan hyvin miksi niitä käytetään kukkaterapiassa.:)

  Mukavaan kesän jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kissankellot ovat ihania kukkia... tulee lapsuus mieleen, kun niitä keräilin..☺

  VastaaPoista
 4. Niitä uutteita ei auta työelämään viedä:) Mä toivon että mulle olis tulossa kukkapenkkiin pari valkoista korkeaa kelloa. Pitkään olen seurannut että mikäs rikkakasvi täältä puskee mutta taitaa ollakkin kelloja koska kukannuppuja on nyt selvästi tullut ja miusta valkoinen siellä tiristelee. Mielenkiinnolla odotan avautumista että mitä ovat ja jos on mitä luulen olen todella iloinen:) Täällä ei ole ukkostanut sen paremmin ko satanut vettäkään jota vois ehkä tänään tulla, on niin pimeää.

  VastaaPoista
 5. Kissankello on kaunis ja herkkä. Ja niin harvinaiseksi käynyt täälläpäin. Lapsuudessa niitä oli vielä paljon...

  VastaaPoista
 6. Kukkaterapiaa! Kuulostaapa ihanalta. Enpä ole moisesta kuullutkaan saati siitä että kissankelloja käytetään tippoina. Aina sitä oppii jotain uutta. :)

  VastaaPoista
 7. Ompa ihanat kuvat kissankelloista!
  Kukkaterapia kuulostaa puutarhaterapian kaltaiselta ihanuudelta!

  VastaaPoista
 8. Sait kuviisi kellon herkkyyden - kaunista!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!