tiistai 26. heinäkuuta 2011

Mielekästä / mieletöntä

Tampereen reissulla iltakävelyllä ilahdutti Ratinan lähellä nököttänyt Villu Jaanisoonin taideteos Rubber Duck (Kumiankka). Se on tehty käytetyistä autonrenkaista. Kierrätystaide on mielekästä esineiden ja materiaalien jatkokäyttöä, mutta täysin mieletöntä on roskien heivaaminen järveen. Pullot ja purnukat sekä muut roskat uiskentelivat Pyhäjärvessä Eteläpuiston reunassa. Samaa tapahtuu valitettavasti kaikkialla.


7 kommenttia:

 1. Ai vitsi pistää vihaksi nuo roskaajat - ihminen ei ikinä opi!

  VastaaPoista
 2. Hallo Indien Mint, Menschen sind so, sie sind nicht alle gut und wohlerzogen! Leider!

  LG Rosine♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Huh, mikä ankka :D
  Roskaaminen on kyllä älyttömimmästä päästä, kuten sohvien yms dumppaaminen metsään. Tällä suunnalla ainakin kun kaatopaikalle vieminen on vielä ilmaista huvia...

  VastaaPoista
 4. Mä kattelin ankkaa tässä yks päivä vähän eri suunnasta ja siinä oli koko ajan vain niinku poika, jolla on lippis vinossa.

  Täällä on ollut kaikenlaista säpinää ja festien jälkeen näyttää kyllä aika karmealta. Joskus muinoin kesätyöt vetivät keskustaan aamuisin viiden-kuuden aikaan ja se ei ollut kaunista katseltavaa... yäh.

  VastaaPoista
 5. Ihana kumiankka! Tosi kivaa hyötykäyttöä. Katseenkääntäjä. Katseita varmasti kääntää myös nuo roskat... Miksi niitä pitää sinne veteen nakkailla...?! Helpompi olisi keräillä ja siistiä ympäristöä jos jättäisivät vaikka maahan. Ihanteellinen tilanne olisi tietysti roskaton luonto! Tapahtuukohan sellainen ihme koskaan... :/

  VastaaPoista
 6. Kas, onpa meillä täällä kiva ankka ☺
  Kiva kun näkee edes blogin kautta!....liian mökittynyt???

  Suomi on i h a n liian välinmpitäämätön maa roskaamisen suhteen! Sakkoja,per**le!

  VastaaPoista
 7. Hauska ankka ja varsinkin kun kierrätyskamasta tehty on arvo suurempi minun silmissäni vaikka en sitä pihalleni ottais:)
  Roskaaminen ottaa nupista mutta ollaan meillä vielä siistimpiä ko etelä Euroopassa jossa tienvarret on täynnä kaikkee.
  Terveiset Köpiksestä, mä haluaisin jäädä tänne. Tää on aivan unelmapaikka vaikka hiton kallis.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!