torstai 25. elokuuta 2011

Meet Magnus!

Olen jotenkin menettänyt sydämeni kaunopunahatuille! Ostin keväällä pari tainta mökille. Lisäksi esikasvatin niitä siemenistä. Punasävyinen Magnus-taimi on jo kukkinut upeasti, varret saattavat kasvaa metrinkin pituuteen.
Kaunopunahatut ovat upeita, yksinkertaisia, mutta silti niin moniulotteisia ja kuvauksellisia! Muuttavat muotoaan ja ovat erittäin pitkäikäisiä - yksi kukka kestää kauan! Ja maljakkoonkin niitä voi napsia. Näistä kukista tykkäävät myös kaikenlaiset öttiäiset ja perhoset. Vielä on tulossa postaus Magnuksen frendistä White Swanista, en vain osaa valita, mitkä kuvat kymmenistä päätyvät tänne :)

7 kommenttia:

 1. I like most the first pictures. It's so nice.
  Rosine ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän hyvin, että pidät, samoin minä. Ne ovat kauniita ja pitkään kukkivia, ja luontopihaan sopivia:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana, niin kaunis. Noita laitan ehdottomasti Unelman pihalle ensi kesänä :)

  VastaaPoista
 4. Hi Magnus....nice to meet you!!
  Aivan ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 5. Voi jösses että metrin varret, mitä virtahevon kakkaa olet niille syöttänyt!!! Mulla on jokunen valkoinen hattu ne näyttää melko kituliailta, mie en tajjuu miten niistä saadaan sellasia metrihotteja, mä HALUUN kans:)

  VastaaPoista
 6. Rosine: I like the last one most :)

  Sussi: juu, sopivat erinomaisesti mökille luonnonkukkien jatkeeksi!

  Minna ja Kirsikka: Magnus kiittää kehuista!

  Merja K: muista istuttaa aurinkoiselle paikalle!

  Henrietta: kun istutin taimet, laitoin kuopan pohjalle, en ihan virtahevon, vaan vähän pienemmän eli kanasen kakkaa, sitten pikkaisen multaa päälle kuopan pohjalle ja taimi sitten siihen päälle. Kastellut olen niitä silloin, kun oli tosi kuivaa kesällä. Ja muutenhan noi tykkää auringosta kuin hullu puurosta, mulla löytyi sopiva istutusmaa vain puolivarjosta, mutta pärjäävät näköjään siinäkin.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!