maanantai 12. syyskuuta 2011

Vaaleanpunaista keittiöön

Kesälomalla virkkasin meren rannalla bambulangasta useita erilaisia pieniä keittiöliinoja, esim. tiskiräteiksi tai siivousliinoiksi. Nämä taitavat olla sieltä herkimmästä päästä värityksensä puolesta eli vaaleanpunaista hurmaa keittiöön arkipäivän iloksi.


Ps. Minulla on Novitan Miami-langasta kesken isoäidinneliöinen keittiöpyyhe, mutta eipä taida valmistua sen kokoisena kuin piti, koska valkoinen lanka on lopussa ja kirmattuani läpi viitisen markettia, täytyy todeta, ettei kyseistä lankaa ja väriä ole enää tarjolla näillä main. Erikoisliikkeessä puolestaan todettiin tiukasti Novitan lankoja tiedustellessani, että se on markettitavaraa. Tuli vähän tylytetty olo, koska en ole mikään lankakonkari enkä voinut tietää, ettei tuota merkkiä myydä kyseisessä käsityöliikkeessä ollenkaan.

7 kommenttia:

 1. Just joo...joskus noista erikoisliikkeistä ei kyllä palvelua saa...eihän me kaikki olla lankaeksperttejä...☺

  VastaaPoista
 2. Tuo langan loppuminen on harmillista.Tarvitsetko monta kerää,minulta löytyy useampi kerä valkoista.Ostin kesällä paikallisesta s-marketista loppuerän kyseistä lankaa,kun olivat poistotarjouksessa.Voisin jokusesta luopua.

  Ihania keittiöliinoja olet tehnyt.Tykkään kyllä vaaleanpunaisesta,tein itsekin yhden liinan kesällä.

  VastaaPoista
 3. Heh, enpä ole tuollaista osannut ees ajatella että langoissakin on "selektiivinen" ja marketpuoli :)

  VastaaPoista
 4. Söpöt liinat!
  Toivottavasti jostain saat lankaa. on oikeesti kurjaa kun ei mistään löydä oikeaa sävyä tai merkkiä ja työt jää kesken.
  Sydämmellistä viikkoa - ihana sieni polkunne varrella :)

  VastaaPoista
 5. Höh, olipa tyly vastaus :( Minullakin on kesken ko. langasta peitto ja totesin, että lankaa ei ole enää myynnissä, voi ei!

  Aivan ihanat liinat, noilla kelpaa viuhtoa keittiössä :)

  VastaaPoista
 6. Ohoh, olipa asiakaspalvelua. Eipä ole tullut koskaan mieleen että langoissakin on noin tarkka erottelu

  VastaaPoista
 7. JaanaElina: Kuinka ystävällinen tarjous! Olisipa hienoa, jos voisin ostaa sinulta yhden lankakerän, mutta juuri äsken tarkistin, että väri ei ole valkoinen, vaan luonnonvalkoinen, vyötteessä nro 010! Otatko yhteyttä, jos sinulla on tuota väriä, niin sovitaan hinnasta? intianminttu(at)gmail.com
  Kiitos tuhannesti!!!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!