lauantai 15. lokakuuta 2011

Hyvin käynyttä

Punaherukkapensaani parvekkeella on pudottanut jo lehtensä, marjaterttuja roikkuu vielä siellä sun täällä. En saanut syötyä kaikkia marjoja, joten päätin jättää loput linnuille. Ei ole ollut ruokailijoita, rauhassa kypsyneet marjat ovat tällä hetkellä oikein pulleita ja hyvin käyneitä. Ja valokuvauksellisia :)Nyt suunnaksi mökki, siellä odottavat kymmenet sipulipussit!
Aurinko pilkistää jo puiden takaa...
Ihanaa viikonvaihdetta kaikille!

5 kommenttia:

 1. On kyllä pulleita ja kauniita, ihme ettei linnut ole löytäneet. Minä jätän aina myös pihan pensaisiin linnuille pari oksallista marjoja. Harakat ja räkättirastaat niitä siellä käyvät napsimassa. Ihanaa sipulien istutusta sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Onpas herkullisen näköinen kuva, maku ei enää taida vastata ulkonäköä...
  Minullakin on Aili-punaherukassa vielä marjoja, eivät ole kelvanneet edes mustarastaalle, joka on jo monta päivää viettänyt nokkimalla maahan pudonneita rautatienomenapuun omenia.
  Tämä lauantai taitaa olla oikein kansallinen kukkasipulien istutuspäivä, sää on viilennyt jo syksyiseksi ja tänään lienee kaunis päivä koko Suomessa.
  Iloisia istutushetkiä sinulle.
  Lähden itsekin pihalle syyspuuhailuihin :)

  VastaaPoista
 3. Öhöm.... tuon edellisen kommentin jätin siis minä. Artisti on kotona ja viettää aikaansa minun koneellani, ja näköjään oli hänen google-tilinsä äsken auki..
  :)
  t. Marja

  VastaaPoista
 4. Ihan samoissa istutuspuuhissa olin minäkin, huomenna jatkuu:)

  VastaaPoista
 5. Mä söin tänään aivan ihanaa juustokakkua jonka päällä oli tuollainen terttu. En muista oisinko ennen syönyt niitä juustokakun kans mut sopi tosi hyvin, antoi ihanan kirpakkaan tujauksen siihen.
  Varo ettei tule selkä kipeäksi kun kyökit maassa satojen sipulien kans. Mie tuun huomenna kotiin, vähä mälsää mut ihana päästä omaan sänkyyn.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!