sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Pinkki syksy

Koska keltainen ei ole lempivärejäni, tuijottelen näin syksyisin mielelläni pinkin kellokanervan pikkuruisia kukkia! Vaikka onhan toki keltaisena auringonvalossa hohtavassa koivukujassa oma fiiliksensä! Leppoisaa sunnuntaita!


 

7 kommenttia:

 1. Kovin keltaisensävyiseltä näyttää tosiaan tästä ikkunasta kurkistellessa takapihan puolella. Onneksi etukuistilla on näitä kivempia värejä meilläkin;)

  VastaaPoista
 2. Oi, kauniit kuvat♥
  Minäkin ostin tänä syksynä KAKSI pinkkiä callunaa. Niiden kahdenkymmenviiden valkoisen seuraksi ;))
  Miten niin valkoinen lemppariväri?
  Rattoisaa sunnuntai-iltapäivää sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Ihana väri!

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Raikas värija pirteät kuvat! Minäkään en ole liioin keltaisen ystävä, mutta vannomatta paras :) Tänä syksynä olen huomannut pidelleeni kädessä keltaisia tuotteita. Ajan kysymys koska ylittävät kynnyksen kotia ;)

  VastaaPoista
 5. Mie en uhrannut enkä uhraa senttiäkään kanervoihin. Niin paljon laitoin kesäkukkiin rahaa et saa olla kanervat kaupassa. Aina ikuinen kyynikko sanoo et kohta tulee kuiteski lumi joten mitä minä sinne lumen alle rupeen hautomaan:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommentoijille! Kanervat pysyy kyllä koko talven priimana, kun muistaa kastella pakkasten tuloon asti ja parvekkeella lähellä seinää ovat myös suojassa suuremmilta lumimyräköiltä. Joita en kyllä toivo tulevan :)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!