tiistai 25. lokakuuta 2011

Vihdoinkin!

Oi autuutta, sain vihdoin nipsuteltua kaakelipihdeillä Pukkilan laatoista keskimäärin noin puolen sentin - sentin kokoisia pyöreitä palasia ja tänään pääsin sommittelemaan tarjottimeen geishan kasvoja.

Olen tuskaillut sommittelun kanssa tovin, ja vihdoinkin tänä iltana sain itseni kanssa jonkinlaisen kompromissin aikaiseksi ja päätin, että olen tyytyväinen tähän versioon. Palaset ovat vielä irtonaiset ja aseteltu sinne päin. Välit eivät ole tasaiset ja kaikissa kohdissa eivät myöskään riittävän isot.

Nappasin kuvan kamerakännykällä, joten laatu ei ole kovin kummoinen, mutta käsityksen tästä vaiheesta kuitenkin saa. Alla on puulevy, sen päällä luonnospiirros, jonka päällä on muovi ja vikana on verkko.

Seuraavalla kerralla pääsen liimailemaan palasia yksi kerrallaan, siinä hommassa pinsetit on kova sana!

10 kommenttia:

 1. Oletpas homman itsellesi keksinyt :) Odotan mielenkiinnolla lopputulosta.
  Kysyit siitä koira-neulekirjasta, on siellä bordercollien ja saksanpaimenkoiran ohjeet.

  VastaaPoista
 2. Wow, siitä tulee hieno! Tuo vaatii valtavaa tarkkuutta, taitoa ja kärsivällisyyttä, ei onnistuisi minulta...

  VastaaPoista
 3. Siis vau!! En osannut kuvitella että kasvoista saa noin hyvännäköiset. Pyöreät mosaiikkipalat toimivat erittäin hyvin. Ja pidän siitä että olet hakenut kasvoihin sävyjä. :)

  VastaaPoista
 4. Auts, älyhienolta näyttää jo nyt. Entäs kun se on valmis? Ei malttaisi odottaa lopputulosta... :)

  VastaaPoista
 5. Tosta tulee sikamaGee. Sä jaksat niin näpertää että tulee melkein huono omatunto kun jäänyt savetkin väliin tältä syksyltä..

  VastaaPoista
 6. Kiitos kannustavista kommenteista! Lopputulosta saatte kyllä odottaa ihan ensi vuodelle asti...niin hidasta puuhaa, kun kerran viikossa puolitoista tuntia ehtii mosaiikkia väsäämään! Aikamoiset pulmat tulee vastaan, kun pitää miettiä saumauslaastin väriä. Se, mikä toimisi kasvoissa, ei toimi tukassa ja päinvastoin. Yritän ehkä tehdä saumat eri kohtiin työtä eri värisillä laasteilla, jos se suinkin on mahdollista.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!