lauantai 5. marraskuuta 2011

Ou nou

Onko teille muillekin käynyt samalla tavalla? Tänä syksynä istutetut sipulit lykkäävät nyt mökillä tiittejänsä mullasta ylös. Huokasin mielessäni ou nou nähdessäni vihreät tiitit tänään. Yritin haravoida lehtiä niiden päälle - ajattelin, että eivät ehkä saisi ainakaan valoa niin paljon, että innostuisivat valtavaan kasvuun. Onko nyt ensi kevään kukinta menetetty? Kameraakaan ei ollut mukana, joten tiitit jäivät ikuistamatta, mutta tämän postauksen kuvitukseksi päätyi viime viikonloppuna kuvattu ruskainen ruovikko.

10 kommenttia:

 1. Yhteys pelaa, olin just lukemassa sua kun sposti imoitti et sie kävit:) Pitääpä huomenna tarkastaa kukkapenkit puskeeko mullakin tulppaanit jo ulos. Ihanaa kello tulee jo yheksän ja saan mennä nukkuun, olen kai jo kolme tuntia yrittänyt pysyä väkisin hereillä, aamulla taas ylös pirteenä viideltä ja töihin.
  Hyvää yötä ja toivotaan että sipulimme säilyvät kevääseen:)

  VastaaPoista
 2. Luulenpa, että mulle olisi käynyt samoin, ellen olisi laittanut aiemmin syksyllä ostamiani kukkasipuleita niin hyvään jemmaan, etten enää löytänyt niitä... heh. Ajattelin, että kun palaan lomalta parin viikon päästä, otan asiakseni löytää ne sipulit ja istutan sitten vasta. Jos vain mahdollista... ;)

  VastaaPoista
 3. Uskallankohan mennä edes katsomaan....maa on ihan liian hyvää, voi olla yllätys odottamassa...

  Narsissin sipulit on mullakin jossain varastossa, mutta missähän siellä?!

  VastaaPoista
 4. Tänään tarkastettiin Onnin kanssa:
  meidän kukkasipulit ovat vielä mullan alla....elleivät myyrät ole jo vieneet mennessään. Eivät kai sentään, kun minulla on 5 kissan myyräntorjuntayksikkö ;)
  Ennen kuin luin tekstin kokonaan, kuvasta ehdin ajatella, että sinun kukkapenkkisi on tulva vallannut!
  Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 5. Tosiaan lämpimällä syksylläkin on puolensa. Meillä kukkii marketat reippaasti pihamaalla, enkä ole raaskinut häiritä heitä :)
  Kaunis ruskakuva!

  VastaaPoista
 6. ...jotain ylimääräistä piipottaa minunkin kukkapenkissä, harmi jos keväällä ei sitten ole mitään...vaikka muuten mukava tämö lämmin syksy

  VastaaPoista
 7. Höh, enpä ole muuten tarkistanut tilannetta. Täytyykin kipaista katsomassa, miten meidän sipulit jaksavat.

  Leppoisaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
 8. Sama juttu. Tosin helmilijat tekevät niin joka syksy ja kukkivat kuitenkin keväällä. Jostakin luin, että niille ihan normaalia. Mutta miten lienee muiden kukkasipulien kanssa.

  VastaaPoista
 9. Sama homma täälläkin, tulppaanien sipuleista tulee kuin sipulinvarret ylös :( Harmi jos ei sit enää keväällä toimi.. :/

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!