torstai 10. marraskuuta 2011

Ready

No niin, nyt olen valmistautunut...heh, adventtikynttilät on hankittu, ihan perinteiset havit, joihin löysin kivat sinkkiset numerokyltit. Sopivan simppelit mun makuun! Narun ostin yksi vuosi Tampereen Kädentaidot-messuilta, on riittoisaa :)


9 kommenttia:

 1. Kauniit adventtikynttilät!
  Minäkin olen täällä suunnitellut adventtikynttilöitä. Samantapaiset on tulossa kuin sinulla:)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Jaahas se alkoi sit ne jouluhommelit:) Nätit nuo peltinumerot, ootkos menossa kädentaitomessuille?!
  Sä olet kauheen usein flunssassa ja pitkään jos taas menee se kolme viikkoa, vehkaparka.Mä lähren huomenna sinne epsanjan lämpöön ja lähetän sulle d-vitamiinia. Mutsi soitti sieltä eilen ja sain helpotuksekseni kuulla että heidän ja mun makkarin välissä on kylppäri, josko saisin sit jopa nukuttua isäni kuorsaukselta:) Ollu vähän pelko persiissä etten saan viikkoon nukuttua sen takia ja olen vaan väsyneempi kun palaan kotiin.
  Koetahan jaksella ja palataan astialle viikon kuluttua jollen löydä mistään ilmaista langatonta yhteyttä sieltä.

  VastaaPoista
 3. Heh, hauskaa! Minäkin näet ostin tänään valkoiset kynttilät adventtitarpeiksi...ja aattelin koristella ne peltisin numeroin! Eivät tosin ihan samanlaisin kuin sulla, mutta yhtä simppelein ajatuksin siis täälläkin.

  Luulenpa, että joulumme on muutenkin tänä vuonna valkoinen. Vaihteeksi, sillä parina vuonna ollaan menty pellavabeigellä ja ripauksella punaista.

  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Susanne ja Helmi: tuun sitten kurkkailemaan teille, jos vaikka vilautatte omia kynttiläasetelemia blogeissanne :)

  Irmastiina: noilla tilpehööreillä taviskynttilöistä sai vähän jotain ekstraa :)

  Henrietta: joo, kyllä olen menossa Treelle! Kiitos D:stä, popsin satsumia, niin saan paljon lisää vitamiineja...ei tämä ole vasta kuin vissiin toinen flunssa kesän jälkeen, töissä on ollut paljon sairastelevia ihmisiä, ja kun kaikki ovat kipeänä töissä, tulee lisää sairaita :( Olenkin jo ehtinyt ristiä naapurihuoneen tänä syksynä keuhkotautisten osastoksi, sen verran on kovaa yskintää ollut!

  VastaaPoista
 5. Onpa kivat, pitäisi harkita itsekin noita numeroita. Hiplasin jossain sisustuskaupassa niitä äskettäin, mutta vielä ne jäivät kauppaan :)

  Iloista perjantaita!

  VastaaPoista
 6. Ihanat, juuri sopivan simppelit. Sekä kynttilät että kyltit:)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!