torstai 29. joulukuuta 2011

Ei mikään uusi juttu

Nyt voi jo paljastaa, mitä päätyi pariin pieneen joululahjapakettiin...Nämä "nätimmät" nessupussukat eivät ole mikään uusi juttu, ja olen itsekin jo aiemmin esitellyt sen ihan ensimmäisen tekemäni nenäliinataskun Mielen Lumossa. Tein jouluksi pari naisellista versiota, ja laitoin tähtikankaan seuraksi vähän pitsiä. Silmänruokaa flunssakauteen :)Toivon mukaan lahjaksi saaneet tykkäsivät ja ottavat myös käyttöön!

6 kommenttia:

 1. Hieno on. varmasti saaja tykkäsi.

  VastaaPoista
 2. Hauskasti hoksattu, eipä ole ennen silmiini osunut:)

  Kyllä tuollaisista tohtii nessujaan esille kaivella, todella kauniita !!!

  Mukavia väli-päiviä:)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea - arkiset asiat tuntuvat paljon kauniimmlta kun ne käärii noin kauniisti!

  VastaaPoista
 4. Ihana, niin naisellinen:)

  En mie mihkään Hollantiin ole viel päässyt mutta olen tehnyt päätöksen että menen, elämä on liian lyhyt ja unelmia pitää toteuttaa. Ehkä se auttoi myös että sain töistä 3 kuukauden "kouluttautumisloman" joten mulla on aikaa töiden puolesta niin nyt menen ja koen ne tulppaanit:) Säästän rahaa koko ajan että vois olla kuukauden siellä, tällästä tilaisuutta töiden puolesta en saa ennen eläkeikää.
  Olis ihanaa kun sais vielä kaikki kukkahullubloggarikaverit sinne pellon laidalle huokailemaan ihastuksesta mun kans, se tekis kokemuksesta täydellisen kun vois jakaa sen muiden kans jotka ymmärtävät sen kauneuden.

  VastaaPoista
 5. Suloinen! saaja on varmasti ollut iloinen.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!