sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Hetkiä

Adventti-ilta kääntyy kohti yötä. Mukava päivä, tapasin erittäin hyvän ystäväni ja hänen touhukkaan koiransa, jotka olivat käymässä täällä päin. Oli oikein kiva kahvihetki, ja bortsukin kuiskasi korvaani, kosketti kirsullaan nenääni ja heitti yläfemman.

Kotona olen paketoinut lahjoja pukinkonttiin joululaulujen soidessa. Täällä soi Jouluradion sivuilta se Pikku jouluradio, joka on suunnattu lapsille ja lapsenmielisille. Jotenkin iloinen musiikki sopii minulle näin joulun alla haikeita säveliä paremmin.

Hyasintti availee nuppuansa. Säilytän kukkaa jääkaapissa, kun en ole kotona. Saan kukinnan säilymään siten pidempään ja kukkaloisto ei mene hukkaan, kun en ole sitä itse ihmettelemässä :)


Stressitöntä joulunalusviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Mä en ole ostanut kenellään mitään mutta ens viikolla mene vanhalle ylioppilastalolle naisten perinteisiin joulumyyjäisiin josta ostan jotain kivaa käsityöläisiltä. Luultavasti käy niin kuin joka vuosi että tulee ostettua itselle kaikkeeihanaa:)
  Ihana valkoinen hyasintti. Kävin kolmessa kukkakaupassa ja tarjonta oli suurimmaksi osaksi punaista..siis leikkokukissa. Mä en pidä punaisista kukista kauheesti , eikö ne ole tajunnut että nykyään ihmiset ostaa muutakin väriä joulunaikaan, pitäiskös jo avata se oma pulju!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva, herkkä!
  Mun pitäis ostaa uudet hyasintit ja muistaa nyt tuo jääkappi...edellisetkin kukki vähän ite eestään...

  VastaaPoista
 3. Upea kuva!

  Minulakin on edessä uusien hyasinttien osto, vanhat kukkivat jo vauhdilla. Mutta on ollut ihana tuoksu ja tunnelma kotona.

  VastaaPoista
 4. Hyasintit ovat ihania, mutta menevät kauhean nopeasti huonoksi. Jääkaapissa on hyvä säilyttää tai ikkunan välissä, niinkuin minulla joskus oli.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!