tiistai 24. tammikuuta 2012

Hilautumista

Huh, joten kuten alkaa olotila hilautua kohti normaalia...olin hurjassa vatsataudissa. Voimat vähän vieläkin kadoksissa ja juttukaan ei kulje, joten postaus jää lyhyeksi. Tilanteeseen sopinevat tulppaanien karistamat terälehdet...


8 kommenttia:

 1. Kaunis kuva!

  Pikaista voimien palautimista ssinulle!
  Vatsatauti on tosi kamala ja todellakin voimia vievä sairaus..

  VastaaPoista
 2. Tuntuu olevan taas liikkeellä vatsatautia, mutta onneksi se ei tartu näin netin kautta, uskaltaa tulla tänne kyläilemään :)
  Pikaista voimien palautumista toivottan.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuva kuitenkin, parane oikein pian kuntoon!

  VastaaPoista
 4. Ihmisparka, mahatauti on yks inhottavimmista taudeista (just sen jatkuvan "ruiskutuksen" takia.) Oliko hienovaraisesti ilmaistu inha asia:) En yhtään ihmettele jos höveli olo, on se sellainen tyhjennys, olo varmaan kuin tiskirätillä. Kerääv voimasi nainen ja tankkaa sisääsi vitamiineja ja hieman lohtuherkkuja.
  Mun lilat tulppaanit ei aukeunnut olleska, tuossa ne jököttää vedessä vieläkin kiinni vaikka alkavat olemaan jo ihan raatona. Onko sille mitään kikkakakkosta että ne saa avautumaan....tulevaisuutta ajatellen

  VastaaPoista
 5. Tiedän tunteen. Pikaista voimien palautumista!

  VastaaPoista
 6. Pitää jatkaa tänne eikä tohon arvontaan näitä oksennusjuttuja:) Osaan kuvitella kuinka kauheeta se oksentaminen ilman itse asiaa on. Olen useasti joutunut pelkästään kakomaan ilmaa kun ei muuta enään tule ja se on järkkyä. Tuntuu että silmämunat tippuu päästä ja verisuoni katkeaa päässä. Kaikella on näköjään hyvät ja huonot puolensa,pääsit eroon siitä refluksia hommasta mutta se vei oksennuksen. Voi sinua ihmisparkaa oikeesti mun käy sääliksi mutta onneksi se on ohi ny.
  Jossain vaiheessa epäiltiin että miehellä olis se refluksia juttu mutta onneksi vaivat johtui ilmeisesti vain äärimmäisestä stressistä.
  Mun pitää oikeen miettiä nyt kaunista suomalaista sanaa, yks tuli heti mieleen mutta se on oikeesti ruotsia Kemiö på svenska, Kimito, rakastan hokea sitä.Palaan siitä astialle vielä koska haluan voittaa jonkun ihanuuden paitsi pinnin:)

  VastaaPoista
 7. Henrietta pohti sitä, miksi hänen tulppaaninsa eivät avautuneet. Juuri luin selityksen netistä:

  "Tulppaanilajikkeita on kahdenlaisia: niitä, joiden kukat aukeavat suuriksi ja lautasmaisiksi ja niitä, joiden kukat pysyvät koko ajan suljettuina. Kukkien aukeamattomuus ei siis yleensä ole vika, vaan lajikeominaisuus. Jos tulppaanit kuitenkin muumioituvat ostamisen jälkeen parissa päivässä maljakossa paikoilleen, ne ovat todennäköisesti viettäneet liikaa aikaa varastossa."

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!