keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Vastustamattomia

Huh, kyllä nyt vaivaa pahasti siemenhamstrauksen lisäksi tuo kangasmania! Kangaspinot kaapissa kasvavat, vaikka en ole edes mikään ompeluihme. Kuosit vaan ovat niin kutsuvia, että niille tulee annettua pikkurilli ja sen jälkeen meneekin koko käsi ja tätsy perässä!

Sinooperissa oli äskettäin Tilda-kankaat puoleen hintaan, eihän sellaista tilaisuutta voinut jättää käyttämättä, joten nämä kuosit hyppäsivät kassiini, olivat niin sanotusti vastustamattomia!


Vilautan tähän loppuun mosaiikkityötäni, se on edistynyt e-r-i-t-t-ä-i-n etanamaista vauhtia, osittain siksi, että olen joutunut jäämään syystä tai toisesta pois muutamastakin kurssi-illasta. Kuva on otettu kännykällä, joten laatu on kehnohko. Geishan tukka on kuitenkin kasassa, seuraavaksi siirryn varmasti kaulan kimppuun tai
loppujen hiuskoristeiden tekoon...

9 kommenttia:

 1. Hieno tulee geishastasi. Olet kyllä taitava, vau!

  Minullakin on tapana hamstrata kankaita ja siemeniä. Siemenet nyt menevät maahan, mutta ompeluksia en ole taas aikoihin tehnyt. Ajatuksella, ehkä joskus...:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kankaita! Noita olisin minäkin varmasti ostanut ovat niin ihania.

  Upea mosaiikkityö, tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. Yritän hillitä itseäni kulkiessani kangaskaupan ohi, koska sieltähän tahtoo löytyä aina jotain sellaista, mitä ihan varmasti tulee tarvitsemaan...;) Siemenien hamstraukseen en ole sortunut. En ole oikeastaan ollenkaan puutarhaihminen. Osaan kyllä ihailla toisten aikaansaannoksia pihoilla ja puutarhoissa.

  VastaaPoista
 4. Tuosta mosaiikkityöstäsi tulee ihana!
  Mulla on samoja paheita, eikä nuo kankaat olisi jääneet minultakaan ostamatta!WAU! Suunnittelen aina että tuosta tulisi hieno se ja tuosta se ja lopulta kankaat jököttävät kaapissa. Onneksi tytär on vähän alkanut innostua ompelemisesta, joten kankaita vähän meneekin eikä vain tule .. Mukavaa loppu viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Todella inspiroivan värisiä kankaita ja tuo geisha on jo tässä vaiheessa u-p-e-a! :o

  VastaaPoista
 6. Upea tuo mosaiikkityö!! Ja Tildakankaat todellakin houkuttelevat ompelemaan. Olisinpa tiennyt, että Sinooperissa oli nuo kankaat alennuksessa.

  VastaaPoista
 7. Oi, mosaiikki työstäsi tulee hieno...sanontahan kuuluu hiljaa hyvää tulee...☺

  VastaaPoista
 8. Beautiful BLOG!!!

  Lots of LOVE from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!