tiistai 6. maaliskuuta 2012

Potting table

Olen kyllästynyt istuttamaan parvekekukkiani ruukkuihin tiskialtaan reunalla keittiössä, joten ostin viime viikolla pienen istutuspöydän. Se on akaasiaa, ja pöytäpinta on sinkkiä. Pöytä ei ole kovin kaunis, mutta olen jo testannut, että se sopii kylvö- ja istutushommiin mainiosti. Se on myös kevyt siirrellä tarvittaessa, nyt se on tuossa eteisessä. Vähän mietin, josko tuon kellertävän akaasian saisi peittoon jollain ruskeansävyisellä puuöljyllä...

19 kommenttia:

 1. Senhän voi sitten säiden salliessa siirtää ulos. Tuo on hyvä idea, mä kanssa yleensä vielä tässä vaiheessa kun on lunta, joudun pelargonioiden mullat vaihtamaan joko kodinhoitohuoneen laittialla tai keittiön pöydän äärellä.Selälle se ei tee yhtään hyvää.
  Mukavia kevätpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei tää pöytä enää mahdu mun parvekkeelle, mutta voin sen sitten siirtää myöhemmin vaikka kellariin odottamaan seuraavaa kevättä :)

   Poista
 2. Aina sitä oppii uutta; en ole tiennyt että tuollaisia istutuspöytiäkin on,tai ainakaan noin pieniä ja näppärän kokoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tällaisesta jo tovin haaveillut. Ja kun on pienet tilat, pitää pöydänkin olla pieni, mutta kuitenkin riittävän iso istutushommia varten.

   Poista
 3. Hyvä ostos. Säästää selkää ja varmasti vähän sotkuakin, jota aina pakkaa tulla istutuspuuhissa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ainakaan tarvitse enää siivota multia tiskialtaasta :)

   Poista
 4. Hyvä ja käytännöllinen ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä näin jo lyhyen testikäytön jälkeen...ja pikkuhiljaa alkaa silmä tottua tuohon puunväriinkin.

   Poista
 5. Sinähän olet oikein panostut puutarhailuun!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Mullekkin täysin uutta, että tuollasia istutuspöytiäkin löytyy. Kerrostaloasuntoon oiva ostos. Tuosta tulee kiva keväinen fiilis! :)

  Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rimpsureunaisen orvokin ja ison tsinnian siemenet on jo kylvetty ja pöytä on just sopiva!

   Poista
 8. Tuollainen istutuspöytä on tosi kätevä ja säästää selkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli mun pääpointti: löytää pöytä, jolla säästän selkääni! Ja ainakin kylvöpuuhissa on toiminut :)

   Poista
 9. Mistä oot ostanut. Jonkun vastaavan näin Plantagenissa mutta vaikutti niin heiveröiseltä että melkein voisin sanoo että 2 kesän jälkee se ois ollu päreinä.
  Vedä vahaa hieman pintaa, valkoisella jota hieman pyyhit pois saa rustiikkia ranskalaitunnelmaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bauhausissa näitä oli viime vuonna myynnissä, mutta ei näköjään enää tänä keväänä. Netin kautta jäljitin tiedon, että samaista pöytää on myynnissä Biltemassa, 30 egee muistaakseni. Ja joo, ne Plantsun pöydät on ihan "sisustuskamaa". Eihän tämäkään nyt mikään pro ole, mutta vähän vankempi sentään.

   Poista
 10. Aaaah, kevät keikkuen tulevi! Olen myös haaveillut istutuspöydästä, pihaan johonkin sopivaan nurkkaan... Tulisi sitten ehkä mullat vaihdettua sisäkasveillekin...

  VastaaPoista
 11. Ens kuun puolivälissä lähetään. Mä laittelen sit kuvia matkan varrelta kun vaan on nettiyhteydet.
  Oleks käyny ihanassa puutarhapaikassa jossain Nauvon saaristossa?! Siinä on kahvila ja niillä on jotain tapahtumiakin kesäisin. En muista yhtään nimeä mutta muistan lukeneeni siitä ja miettinyt että pitäis käydä joskus. Välähtääkö mikään muistikuva sulla mistä puhun:)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!