sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Puutarhamessuilla, part three

Nyt katse kohti Puutarhan Kevät -messujen yleiskoristelua. A-hallia hallitsi kymmenmetrinen vihreä torni, jota messut itse kutsuvat kukkatorniksi, mutta ainakaan perjantaina se ei vielä ollut kovin kukkaisa. 7 000 purkin joukossa useimmissa oli esim. persiljaa, joukossa näkyi peippejä, peikonlehteä ja mustasilmäsusannaa. Tornin päädyistä valuivat alas vesiputoukset ja tornin "jalusta" täyttyi tuhansista sipulikukista, mm. huumaavasti tuoksuneista hyasinteista.

Aika vähän Turun messuilla näkyi mitään puutarhan tai parvekkeen sisustamiseen liittyvää esineistöä tms. Minusta Helsingin viime vuoden puutarhamessuilla oli sen sortin tarjontaa vähän enemmän. Tämä putiikki tosin tarjosi monenmoista kivaa, mutta mitään ei minun mukaani lähtenyt...satsasin kasviostoksiin :)


Usko tai älä, näitä messukuvia on vielä lisää...

5 kommenttia:

 1. No jopas siellä on ollut upeat messut! Meidän vastaavat jää ihan kakkoseksi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos näistä kuvista! Itse en messuille ehtinyt, joten näiden kautta suorastaan aistin tuoksunkin :-)
  Ja niin alkoi mielessäni kutkuttaa kaikenlaiset kasvisuunnitelmat. Mitähän tänä vuonna laittelisi?

  VastaaPoista
 3. Oikea satumainen kukkameri! Noiden hyasinttien tuoksun voi miltei tuntea. Vaikka en viherpeukalo olekaan,olisi ihanaa vain kuljeskella tuollaisen kauneuden keskellä.

  VastaaPoista
 4. Komiat on ollu istutukset saa nähdä miten on täällä ens viikolla. Ihanaa kun saa nähdä kukkia elävänä. Täällä oli satanu yöllä lunta ja maa oli taas ihan valkoisena. Eilen näin ekat krookukset ja voi olla että ovat entisiä krookuksia nyt.

  VastaaPoista
 5. Paljon ihania kuvia olet messuilta räpsinyt! Tuo ylläoleva putiikki oli kyllä aika ihana, kuvia katsellessa alkoi vähän harmittamaan että noita pikkutaloja ei tullut ostettua. Hyasintin tuoksu oli tosiaan melko huumaava =D

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!