perjantai 11. toukokuuta 2012

Déjà vu

Huhtikuun puolivälissä hankkimani lemmikit jaksavat vielä kukkia hyvin parvekkeella, vaikka en istuttanut niitä isompiin ruukkuihin eli muovisissa ostoruukuissaan sinnittelevät. Valkoiset koristavat hyllykköä päätyseinässä.Siniset tuikkivat toisessa päässä parveketta vihreissä suojaruukuissaan.


Taidan viedä ne mökille multiin piakkoin, aina sieltä joku sopiva väli löytyy :)


Ei  mikään ihme, että koivuallergikot, kuten allekirjoittanut, 
ovat joutuneet käyttämään viime päivät ahkerasti nenäsuihketta ja silmätippoja.
 Parvekkeen lähistön koivujen oksat suorastaan notkuvat norkkojen painosta!


Oho, nyt tuli déjà vu -olo...ihan kuin olisin jo tehnyt tämän kerran aiemmin. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi, kuuluu kehoitus The Versatile Blogger Award -tunnustuksen haasteosuudessa. Tunnustus lennähti Mielen Lumoon Mimikuvia -blogista, joten kiitos, Mimi! Aiemmin kirjaamani 7 randomia asiaa minusta voit lukaista edellisvuoden tammikuisesta postauksestani

5 kommenttia:

 1. Suloiset lemmikit! Mulla on tavallista sinistä ja punaista ranskalaista tulossa, tuollainen valkoinen sopisi myös passelisti samaan seuraan. Mutta eipä ole eteeni osunut.
  Siitepölyä on mahdottomasti, kun eilen otin autoni muutaman päivän jälkeen katoksen alta ajoon, se oli aivan keltaisessa pinnoitteessa, maailmakin autostakäsin näytti hassulta kunnes tuuli puhalsi siitepölyt pois.

  VastaaPoista
 2. Melkein rupee aivastuttan vaikka en allergikko olekakkaan. Suloisia lemmikkejä. Me taidetaan tulla Barcelonann jälkeen kotiin:) Alkaa olla koti-ikävä ja yllättävän rankkaa tämä reissaaminen pidemmän päälle. Kahtelen teidän kaikkien blogeista mitä havaintoja luonnosta ja ikävä alkaa oleen kauhea.Tiedän että kaikki näyttää hyvin vaatimattomalta Keukenhoffin jälkeen mutta ne on omia kukkia kuiteski:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kukkia!
  Kuulema 20 vuoteen ei ole ollut näin paljon koivun siitepölyä ilmassa ja sen kyllä huomaa..

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!