maanantai 28. toukokuuta 2012

Ei voi olla pettynyt

Kanaverkon suojissa kasvaneet, viime syksynä istutetut Ollioules-tulppaanit kasvoivat järjettömän korkeiksi ja kukat teevadin kokoisiksi. Ilta-auringon loisteessa hento vaaleanpunainen Darwin-tulppaaneihin lukeutuva Ollioules näytti parhaimmat puolensa!


Muistatteko vielä sen sinertäneen tulppaaninnupun? Valitettavasti Blue Aimable ei jostain syystä sukeutunut siniseksi, vaan päätti valita violetin sävyn tälle vuodelle. Mutta eihän näihin voi olla pettynyt? Isä lupasi varata lennon Brysseliin ja mennä valittamaan sipulikauppiaalle, ettei niistä sinisiä tullutkaan :)5 kommenttia:

 1. Kauniit tulppanit, ihana tuo hempeä punainen...:)

  VastaaPoista
 2. Jos jotenkin ikinä koskaan voisi valita Täydellisen Tulppaanin, niin kyllä sen olisi oltava tuo Ollioules. Aivan henkeäsalpaavan kaunis! Huikea! Upea!

  Blue Aimablekin on kaunis, vaikkei ihan tarkalleen sininen olekaan. Itse kasvattelin innolla sinistä Blue Bell -daaliaa, joka oli prikulleen samanvärinen liila :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on iloja silmille nämä kuvasi :)
  Hetki sitten ihailin auringon viime säteissä omia tuiki tavallisia mitä-lie-tulppaanejani ja ajattelin, että pikkuhiljaa näitä on saatava lisää!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!