tiistai 15. toukokuuta 2012

Kiertokulkua

Kansainvälisen valokuvauspäivän kuvauskohteeksi valikoitui höytyväpallo. Se muistuttaa minua luonnon kiertokulusta ja siitä, miten nopeasti kevät etenee. Kevään airueista, kirkkaan keltaisina hohtavista leskenlehdistä (Tussilago farfara) on kohta enää jäljellä vain muisto, kun nämä pienet lentävät pähkylät löytävät tuulen mukana uuden maaperän.Olen ihan posket punaisena, kun yllätyksekseni sain mukavalta Sirpalta Sirpan maailma -blogista The Verstaile Blogger -tunnustuksen. Kiitos kaunis, Sirpa! Mukavaa, että olet löytänyt Mielen Lumosta sinua kiinnostavaa sisältöä. Olenkin tähän tunnustukseen jo aiemmin vastannut, joten tällä kerralla tyydyn vain näihin kiitoksiin tunnustuksen lähettäneelle ♥

6 kommenttia:

 1. Pehmeä pompula, tosiaan! Onnistuneet makrot olet napannut!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, Tillariina! Makroilu, tai pikemminkin mun tapauksessa lähikuvaus, on tullut lempipuuhaksi viime vuoden aikana. Haastetta kyllä riittää, kun tarkkuusalue usein jää melko pieneksi ja tuuliset kelitkään eivät oikein suosi lähikuvausta ulkosalla.

  Käväisin blogissasi, upeita kuvia sinulla, jäin lukijaksesi! Ja sydämellinen ♥ kiitos, että jaksat niin ahkerasti jättää "puumerkin" käynnistäsi, arvostan sitä kovasti. Ei tätä bloggailua ihan yksikseen ehkä jaksaisi...mukava välillä vaihtaa muutama sana jonkun kanssa, eikö?

  VastaaPoista
 3. hämmästyttävä
  amazing
  erstaunlich

  LG Rosine ♥

  VastaaPoista
 4. Jaahas, että semmonen päivä? Tuo informaatio on mennyt kyllä multa ohi.
  Kuva on kaunis, eipä siitä muuta voi todeta.

  VastaaPoista
 5. Käypäs mun postauksesta noukkimassa vähän...tekemistä...(Vakioviesti, perhana, nyt kaikille)

  VastaaPoista
 6. Upeat kuvat!

  Seuraavina pörröpäinä on sitten voikukat, kevät ja kesä kuluu aina niin nopeasti...

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!