sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kohti valoa

Kaikkialla lentävä männyn siitepöly kuorrutti myös kameran näitä kukkia mökillä kuvatessa. Keltaista "keijupölyä" on laskeutunut myös vuorenkilven pinkeille kukille.


Japaninruusukvitteni kehittää kukkiansa pitkään, nuppuja on näkynyt jo ainakin parin viikon ajan, mutta lohenpunaiset kukat panttaavat vielä loistoansa...hiljaa hyvä tulee!


Patjarikko Peter Pan selvisi talvesta ja kurkottelee kukillaan innokkaasti kohti ilta-auringon viimeisiä säteitä...yhtä innokkaasti kuin minäkin, sillä valo on aivan ihanaa pitkän talven jälkeen ♥5 kommenttia:

 1. Ihania kukkakuvia. Minua niin harmittaa, kun kamera meni rikki ja korjaus maksaisi aika paljon enkä ole vielä päättänyt raaskisinko uuden rungon ostaa. Nyt olisi niin paljon kuvattavaa luonnossa.

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Valoon kurkottavat patjarikot, ihana kuva.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat. Mukavaa Helluntai-iltaa Sinulle

  VastaaPoista
 4. Mulla on myös kuvissa siitepölyhippuja, koko puutarha onkin aivan keltaisena taas. Ruusukvittenisi on kaunis, harmi kun omani otti ja kuoli.

  VastaaPoista
 5. Valtavan herkkiä kuvia. Aivan ihania. Tämä vuodenaika oikein inspiroi kuvaamaan kaikkea uutta ja odotettua. Siitepölyä todellakin on nyt jokapaikassa. Ulkona se ei haittaa, mutta kun sitä on sisälläkin ihan liian kanssa ;)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!