maanantai 21. toukokuuta 2012

Potutti

Heh, piti nyt tätäkin eilen kokeilla: perunan kasvattamista säkissä. Kun ei ole sitä punaista tupaa ja perunamaata, niin kokeillaan nyt näin pienimuotoisesti :) Kolme säkkiä, kussakin 2 perunantainta. Sielläpähän mökillä niityn laidassa nököttävät, ei kai peurat näitä naatteja syö?!Oikeesti potutti tänään, piti siivota parveke lopullisesti kesäkuntoon, kun hyvää lattianpesuilmaakin oli luvassa. Mutta, mutta...kaksi viikkoa vihoitellut kipu jalkapohjassa pakotti lekurille. Kortisonipiikki jalkapohjaan (auts!) ja tulehduskipulääkekuuri päälle, nyt on koipi pystyssä ja kylmäpussi kyljessä. Ei siivota parveketta tänään, ei!

Siksi oli nyt aikaa postailla tänne vielä kuva eilen kukkaan ennättäneistä tuomenoksista kallionkupeessa, ja viimeisenä vähän epätarkaksi jäänyt näpsäys mustarastaan pesästä. Kaksi nokkaa pilkistää :)8 kommenttia:

 1. Hauska tuo pesäkuva, hetken olisin miettinyt mitä siinä on, jollet olisi sanonut!
  Joko niitä poikasia on? Näin aikaisin?
  Vaikka onhan nyt kesä :)

  VastaaPoista
 2. Hieno pesäkuva.
  Toivottavasti saat paaaaaljon pottuja.

  Pikaista paranemista halien kera :)

  VastaaPoista
 3. Voi pieniä:) Pikaista paranemista ja paljon pottuja:)

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista!
  Upeat alut perunoissasi, vau, meillä ei vielä edes maassa:)

  VastaaPoista
 5. Onpas potut jo hyvällä alulla.Meillä vasta eilen saatiin potut maahan.Menee tovi ennenkuin ovat noin upeilla aluilla.

  Hienosti onnistunut pesäkuva.

  Paranemisia jalan kanssa.

  VastaaPoista
 6. Tosi kivanäköiset perunapussit, mistähän olet hankkinut? Mulla myös pussiperunakokeilut mielessä...
  Se on sitten tullut sulle levon vuoro, kurjaa. Mutta lepää nyt kunnolla niin olet pian taas jalkeilla entistä ehompana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussit on Kauppilasta. Lupailivat, että kestävät monta käyttökertaa. Ovat hyviä, kun suodattavat ylimääräisen veden pois.

   Juu, olisi pitänyt levätä, mutta suomalaisella sisulla siivosin parvekkeen tänään. Hiki valui ja jalka on nyt entistä kipeämpi, mutta parveke on siisti ja valmis kesäkukkaistutuksiin! Tiedän, varmaan kohta saan lunastaa tyhmyyteni ja kipuilu kestää entistä pidempään. Mutta huomenna lupaan levätä töistä tultua.

   Poista
  2. kiitos vinkistä, täytyy muistaa ensi suvena hankkia ajoissa. Nyt en enää viitsi tilata, kun ovat ruuhkassa ja saattaisi mennä kuukausi. Löysin sieltä myös paljon upeita perennoja, huoh.

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!