tiistai 10. heinäkuuta 2012

Vielä kerran kylässä Pionien kodissa, osa 4

Kohta on saapasteltu läpi kaikki Pionien kodin näytepenkit. Viimeinen erä uunista ulos! Näitä ihanuuksia näkee sitten taas vasta ensi kesänä...huoh...

Dr. Alexander Fleming




Festiva Maxima


Barbara


Jan van Leeuwen



Johnny


Marechal Mac Mahon


Jadwiga



Hybridi Paula Fay


Marie Crousse


Primevere



Hania



Raspberry Sundae




8 kommenttia:

  1. Oi voi. Olikohan virhe tulla katselemaan tänne... ;) On ollut suunnitelmissa käväistä tuolla Taivassalossa, mutta kun ei ohjelmaan ole sopinut niin hyvä että täältä näkee parhaita paloja.

    VastaaPoista
  2. Voi jee, ensikesänä teen kyllä uuden pionipenkin puutarhaani. Pionit on upeita, valitettavasti kukinta on ihan liian lyhyt.

    VastaaPoista
  3. Jos pitäis valita suosikki, olis tosi paha homman, on nuo niin kauniita kaikki!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa kun laitoit näin monta upeaa pionipostausta... kiitos : )
    Olen jo pitkään arvellut meidän muutaman vanhan pionin olevan tuota `Marechal Mac Mahon`lajiketta. Kuvasi siitä vahvistaa arveluani. Se on kiva, kun kasveille löytää nimet ; )

    VastaaPoista
  5. Kiitos huokauksia tuottaneista kuvista! Tiedän nyt, mihin en lähde reissaamaan - en pysyisi minkäänlaisissa nahoissani tuolla paikan päällä :)

    Taisin saada omalle pionilleni lajikenimen tästä postauksesta, tuo Festiva Maxima näyttää niin tutulle punaisen häivähdyksensä kera. Hienoa!

    VastaaPoista
  6. Voi vietävä, miten kauniita kaikki! Pionien koti on mitä ilmeisimmin ihan must-kohde. Kiitos tästä kattavasta kavalkadista!

    VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!