keskiviikko 8. elokuuta 2012

Emalin viemää

Emalinen astia ranskalaisine teksteineen hypähti kesäpäivänä mukaani pikkupuodista. Mahtaakohon kyseisellä kadulla oikeasti sijaita kukkakauppa?


Aiemmin esittelemäni pelakuu Drottning Ingrid on kukkinut niin ahkerasti, että siitä on raaskinut ottaa muutamia oksia vaasiinkin. Ingridin vieressä mennyttä aikaa huokuu toinen emaliastia, jonka bongasin kirpparilta. Taattua kiinalaista tekoa, joten ei välttämättä kauhean vanha, mutta kohtuuhintainen. Ja saan siihen parvekkeella nypittyä kaikki kuihtuneet kukat...on siis kukkaroskis :)8 kommenttia:

 1. Kauniit emaliastiat.
  Ja ihana pelakuu....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pelakuu on ollut kyllä todella ahkera kukkija...jaksanut puskea uutta nuppua, vaikka kelit ovat lasittamattomalla parvekkeella olleet varsin koleat.

   Poista
 2. Ihana pelakuu, tosi kaunis! Ihania on myös emaliastiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan näitä ihania pelakuita on kuisti täynnä, oikea paratiisi!

   Poista
 3. Hieno kukkaroskis. Tosi suloset kupit. Mä oon vasta tänä vuonna hurahtanut noihin pelargonioihin. Ne on aina haisseet niin pahalle mun nenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen melko viime vuosina "löytänyt" pelakuut. Ovat kyllä erinomaisia. Kukkivat myöhään pakkasiin asti, ja tuholaisetkin jättävät melko hyvin rauhaan. Eihän ne kauheasti haise, jos ei niihin koske :) Minulla on yksi tuoksupelargoni, se tuoksuu pirtsakalle sitruunalle/appelsiinille!

   Poista
 4. Kauniit astiat ja ihana idea käyttää toista kukkaroskiksena! Alempi kuva on niin miellyttävän lämminsävyinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tykästynyt noihin emaliastioihin. Kamalia hintoja pyytävät niistä kirppareilla, mutta tuo kukkaroskikseksi päätynyt oli juuri ja juuri sen hintainen, että raaskin ostaa.

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!