perjantai 10. elokuuta 2012

Harmaan sävyjä

Varautumista sateisiin, pimeisiin syysiltoihin...kori täynnä kuteita :) 
Jotenkin harmaan sävyt tuntuvat juuri tällä hetkellä kutsuvilta.
En silti toivota harmaata päivää, vaan tietysti aurinkoa viikonloppuusi!
Joko sinua käsityöt kutsuvat?
Minä en kesäisin malta niitä tehdä,
on niin kiva touhuta ulkona ja ihastella luontoa :)

10 kommenttia:

 1. Vielä on paljon ulkopuuhia edessä. Ja myöhemmin syksyllä kukkasipulien istuttaminenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, vielä ei malta noiden kuteiden pariin sohvalle sukeltaa, mutta asettelin ne kuitenkin näkyville, kun harmaa kori ammotti olohuoneessa tyhjillään :)

   Poista
 2. Muutamana iltana on ollut Niin syksyisen koleaa, että hieman on jo lankoja tullut hamstrattua ;) mutta ei tässä vielä kerkee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parit pikku lankakerät herkkuväreissä ostin kanssa viime viikolla, ehkä sitten niistä jotain iloa irtoaa marraskuun pimeinä iltoina :)

   Poista
 3. Lankoja on tullut ostettua, esim. Tallinnassa oli aihan ihana käsityöliike Karnaluks. Varsinainen lankaparatiisi, jossa pää meni pyörälle kun oli niin paljon valikoimaa. Kutimia vaan ei ole tullut kesällä kulutettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei käsitöiden parissa oikein ehdi kesällä olla, kun on kaikkea kivaa muuta puuhaa luonnossa ja ulkosalla. Voi että, sinä olet päässyt sinne Karnaluksiin, se on minullakin haaveissa, että joskus pääsisin käymään siellä.

   Poista
 4. Minäkin olen jo ottanut käsityöt esille, mutta vielä riittää touhuttavaa pihamaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, viime vuonna lokakuun puolivälissä vielä istuttelin ulkona mökillä sipuleita, samaa puuhastelua on varmasti luvassa tänäkin vuonna!

   Poista
 5. Eilen nostin seiskaveikkaa ja Miamia olohuoneen puolelle, jotta ovat lähellä, kun virkkausinnostus tosissaan iskee. Äsken just suunnittelin, josko alkaisin uuden isoäidinneliöurakan ... Kun ei se joulun nyt niin kaukana enää ole ja kaksi peittoa pitäis kait tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miami on ihana lanka virkkaukseen! Minulla on vielä kesken se pieni isoäidinneliötyö...ehkä jääkin. Siitä piti tulla pyyheliinan tapainen keittiökäyttöön, mutta minusta ei oiken ole lankojen päättelijäksi eikä näköjään neliöiden yhteen liittäjäksikään. Oikein ihastelen teitä, jotka jaksatte ja viitsitte peräti isoja peittoja niistä tehdä!

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!