lauantai 27. lokakuuta 2012

Sekamelska

Flunssaa, syysbluesia...ei huvita tehdä oikein yhtään mitään. Pimeä vuodenaika ei vain yksinkertaisesti sovi minulle. Ei, vaikka olisi luntakin maassa ja kynttilöitä loimottamassa. Päässä on vähän samanlainen sekamelska kuin mökkimaaston vanhan tammen oksistossa. Mutta kyllä tässä silti vaan pitää pusertaa se hymy huulille ja etsiä energia. Syön nyt ensin vaikka satsuman...C-vitamiinia! Hedelmässä sitä ainakin varmasti on, toisin kuin ilmeisesti joissain vitamiinipillereissä (tuli vaan mieleen tuosta D-vitamiinikohusta, että ehkä se pätee myös muiden vitamiinivalmisteiden kohdalla).


Tämän vuodenajan saapuessa mieli halajaa aina lämpimämpään paikkaan valon ja värien maailmaan...


Seesteistä ja voimauttavaa 
lokakuun viimeistä viikonloppua Sinulle!

17 kommenttia:

  1. Kyllä, juuri näin. En oikeasti yhtään ihmettele Suomen masennustilastoja ja muita ikäviä lukemia, selitykseksi riittää vilkaisu ikkunasta ulos vaikkapa juuri nyt.

    Satsuma on varmasti parempi ja kauniimpi vaihtoehto kuin tylsä ( ja tehoton ? ) pilleri !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein sitten oikein hedelmäsalaatin, kun vauhtiin pääsin :)

      Poista
  2. Niiiiiin samaa mieltä!
    Puoli Suomea hehkuttaa lunta ja toinen puoli joulua!
    Lunta EI ole kuin jossain, tämä vähäinen jäätynyt räpäskä ei auta yhtään - ja jouluunkin on kaksi kuukautta!

    Olenks mä ilonpilaaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle toi lumi ja pakkanen ei sovi, kun kärsin siitä kylmä-/pakkasallergiasta! Ja en viitsi kaupungilla kulkea kommandopipo päässä, kun se on kuulemma ihotautilääkärin mukaan ainut konsti tätä allergiaa vastaan. Ja antihistamiinia pitäisi taas ruveta nappailemaan...

      Poista
  3. Jotenkin lannistavalta tuntuu, että pitkä talvikausi on vasta edessä. Tykkään kyllä talvesta, mutta kun pimeä alkaa niin aikaisin, voimat vähenevät, varsinkin jos ei pääse ulos valoisan aikaan. Vitamiinejä olen minäkin alkanut syödä enemmän.

    Virkistävää viikonloppua sinulle myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai mäkin tykkäisin talvesta jotenkin, jollain tavalla, jos ei olisi tuota pakkasallergiaa. Mä kun en naamaani pysty ulos lykkäämään edes kävelylenkin ajaksi, jos on vähänkään pakkasta ja viimaa.

      Poista
  4. Popsihan nyt niitä satsumia, että pääset eroon syysbluesista ja flunssasta!
    Meilläkin on ihan liikaa lunta nyt, monissa puissa ja pensaissa on vielä lehdetkin tuolla lumen alla, vaan ensi viikolla sataa taas vettä ja on tutun synkeää....
    Mutta nyt on kiva katsella tuosta ikkunasta, ilma on sakeanaan ruokintapaikalla touhuavista tinteistä:)
    Piristävää viikonloppua sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, joko sulla on näkynyt niitä pyrstötiaisia...eikös ne sennimisiä olleet?

      Poista
  5. Talvi tuli turhan aikaisin, en ole koskaan ollut mikään talven ystävä. Lämpimät syksyt taas ovat kivoja, pimeydestäkin huolimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän peukkuja, että sääennusteen lupaamat plusasteet toteutuvat ensi viikolla. Ja joo, onhan ihan hyvä, että kukin saa tykätä mistä haluaa, myös vuodenaikojen suhteen :)

      Poista
  6. Täällä ei tällä hetkellä pimeydestä tietoakaan....aurinko paistaa ja maa on valkoinen...:)

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin aurinko näyttäytyi tänään päivällä, kivaa viikonlopun jatkoa sinullekin, Irmastiina!

      Poista
  7. Know the feeling. Täällä kans harmaus vallitsee ja hädin tuskin lunta maassa. Kyllä nuo kelit laittaa ainakin oman mielen matalaksi. Eilen oli pikku pakkasta ja se piristi kummasti mieltä :)

    Koitetaan piristyä :) rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kyllä lunta on useampi sentti, mutta suurin osa on sulanut tänään loskaksi. Onhan se vitivalkoinen lumi kaunista, mutta minulla tökkii talvessa se, etten voi silloin oikein kunnolla nauttia ulkoilmasta, kun kärsin pakkasallergiasta. Iho ei tykkää yhtään viimasta ja kylmästä. Mutta varmasti tässä taas piristyy, kun saa karistettua flunssan harteilta! Kiitos tsemppauksesta!

      Poista
  8. Hello, suppose a warm blanket and a cup of cocoa,
    then you have it warm!
    Greetings
    of Rosine

    VastaaPoista
  9. I feel you! Eipä tuohon ole mitään lisättävää eikä mitään poisotettavaa. Syksy ja talvi ovat monille valon vähäisyyden takia aika sinitunnelmaista aikaa, mutta kun sama ihminen on vielä puutarhaharrastaja, niin melko synkäksi vetää... ei auta kuin ajatella uutta kevättä ja tosiaan lähteä visiitille valoon. Jos pääsee.

    VastaaPoista
  10. Joo voisi hyvin liittyä lintulaumojen joukkoon ja paeta tätä pimeyttä aurinkoon. Onneksi jouluun on enää kaksi kuukautta ja sitten ollaan jo menossa kovaa kyytiä kevääseen - kuulostiko edes yritykseltä positiiviseen ajatteluun?

    VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!