maanantai 29. lokakuuta 2012

Vaaleanpunainen tähti

Useimmille meistä tähtilatva eli joulutähti kuuluu juuri ja nimenomaan joulun aikaan. Niin minullekin tähän asti. Kunnes näin puutarhamyymälässä tämän hennon vaaleanpunaisen ihanuuden. Hän on ulkomailta kotoisin, purkin kylkeä koristi pahvikruunu ja siinä tuotteen nimi Princettia. Näitä tähtilatvoja tuotetaan ao. nimikkeellä myös muissa pinkin sävyissä, vaaleasta tummaan. Sopii mainiosti keittiön pöydälle hempeilemään juuri nyt, kokokin on hyvin prinsessamainen, oikein siro.

15 kommenttia:

 1. Tuo väri on kyllä uskomattoman ihana!

  VastaaPoista
 2. Jopa on soma!
  Täytyykin kulkea silmät auki, sopis meinaan tännekin :)

  VastaaPoista
 3. Onko tuo uusi väri joulutähdissä? Ennenkin on ollut vaaleanpunaisia, mutta ei mielestäni noin puhtaan vaaleanpunaista. Olen juuri tänä jouluna ajatellut hommata ensimmäistä kertaa vaaleanpunaisen joulutähden. Tuo kun sopii muuhunkin talviaikaan kuin vain jouluun.

  VastaaPoista
 4. Suloinen ja kestää hyvinkin jouluun. Minullakin oli viime vuonna vaaleanpunainen joulutähti, nehän ovat hurjan kestäviä, mutta eivät pidä vedosta.

  VastaaPoista
 5. Siis tuo on niin ihana, mulla on niitä jo kaksi, kun millään ei päässyt niiden ohi kaupassa. Minäkin ostin kaikkein vaaleanpunaisimmat, niitä oli tosi montaa sävyä, oikein kunnon pinkkiäkin!

  VastaaPoista
 6. Minäkin näin jossain kaupassa tällaisia vaaleanpunaisia prinsessoja! Suloisia.

  VastaaPoista
 7. Eikää...Mikä ihanuus!! Näihin en olekaan vielä törmännyt, heti nappaan mukaani kun näen!

  VastaaPoista
 8. Voi että miten sievä! Vaaleanpunainen ei kyllä kuulu lempiväreihini, mutta tästä ei voi kuin tykätä :)

  VastaaPoista
 9. Oi, nyt se on todistettu, että vaaleanpunainen ei ole vain kevätväri, vaan sehän on ehdottomasti myös jouluväri. Ihana ihana ihana!

  VastaaPoista
 10. Onpa ihana! Täytyykin pitää silmät auki kaupoilla liikkuessa, haluan ehdottomasti tuollaisen :)

  VastaaPoista
 11. Wau! Mä haluan kanssa possunpunaisen tähden! Hauska!

  VastaaPoista
 12. Viime vuonna Rakastuin tähän samaan väriin... Ihana! Eikä ollenkaan joulunen. ;) Oiskohan noita vielä joulukuun puolessa välissä kun meillä on ristiäiset pikkutytsylle, ois meinaan ihan kivan värinen semmoiseenkin tilaisuuteen! :)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!