maanantai 8. lokakuuta 2012

Ylläri

Edit: Heh, olipa hassua...tämä postaus ehti olla julkisena keskeneräisenä vähän aikaa ja neljä teistä ehti sen nähdäkin. Arvonta oli vielä tekemättä, mutta hoidin homman näin aamutuimaan ja nyt asiaan:

Tykkään yllätysten järjestämisestä. Minulle läheisille ihmisille. Aina aika ajoin. Myös te, lukijani, olette minulle tärkeitä. Erityisen ilahtunut olen, jos joskus jaksatte laittaa käynnistänne puumerkin kommenttikenttään. Silloin konkretisoituu, että joku todellakin on vilkaissut kuviani ja tekstejäni ja saanut niistä jotain irti myös itselleen. Tulee lämmin tunne, että blogilandiassakin voi vaihtaa ajatuksia ja ideoita. Vuorovaikutus on bloggaamisessa oleellista, sillä eihän täällä nyt ihan yksin jaksaisi päivittäin puuhailla!


Kävin huvikseni viime syyskuun kommentit läpi: tukkimiehen kirjanpidon jälkeen ynnäsin, että erillisiä kommentoijia oli Mielen Lumossa kuukauden aikana yksi vaille 50 henkilöä. Päätin, että arvon yllärinä jokaisen syyskuussa kommentoineen kesken pienen yllätyspalkinnon, koska arvostan jokaista saamaani viestiä. Voittajaksi nousi arpojen joukosta Trina Huopalintu-blogista. Ole ystävällinen ja ilmoita osoitteesi minulle, niin saat lähiaikoina pienen muistamisen postitse :)

Lisäksi haluan muistaa ahkerimmin syyskuussa kommentoinutta kanssabloggaajaa, hän on Geranium Tontti 559 m2 -blogista peräti 16 kommentillaan. Jos haluat postitse pienen kiitoksen blogiystävyydestäsi, laitathan meilillä osoitteesi minulle, kiitos.

Toivon, että yllätyitte ja ilahduitte ylläriarvonnasta yhtä paljon kuin minä joka kerta nähdessäni, että joku teistä on jättänyt minulle viestin!

Ahkerimmat kommentoijat TOP 5 -porukkaan syyskuussa kuuluivat Geraniumin lisäksi Sussi, Betweenland, Punatukka sekä Hietzu ja Emileitha tasakommenttimäärällä :) Kiitos kaikille kommentoijille ja lukijoille yhteisestä elosta täällä blogilandiassa! I ♥ your comments.

16 kommenttia:

 1. Wau, minähän olen Top 5:ssä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sinun saldosi taisi olla 14 kommenttia, aivan loistavaa!!!!

   Poista
 2. Ihana postaus! Täällä ollaan täysin samojen ajatusten kanssa liikenteessä. Vasta joku aika sitten aloin omassa blogissani vastaamaan kommentteihin. Voi ja miten hurjasti se lisäsi vuorovaikutusta, ihanaa sellaista. Toinen näyttäisi olevan vastavierailun voima.. Näitä on kovatsi mietitty ja vasta nyt ymmärretty koko touhun mielekkyys ja mahdollisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen halunnut pitää Mielen Lumon myönteisenä ja iloisena blogina. Postaan minulle tärkeistä asioista ja haluan tuoda esille elämän kauniita asioita, arjen ihanuuksia. Arkeen työkiireineen ja elämän aina silloin tällöin eteen heittämiin vastoinkäymisiin ja ongelmiin en ole halunnut täällä syvemmin tarttua. Ne kuuluvat yksityisempään puoleen, ja en halua sellaisten asioiden parissa kuluttaa vapaa-aikaani, jos ei ole aivan pakko. Siksipä en niin kamalan syvällisiin mietteisiin Mielen Lumossa yleensä vaivu, mutta mielestäni se ei estä vuorovaikutuksen mahdollisuutta. Ihanaa siis, että laitoit kommenttisi myös tähän ylläripostaukseen!!!

   Poista
 3. Sinä teit totta ajatuksestani ..tuumailin jo että miten voisi kiittää heitä jotka jaksavat kommnetoida joskus merkillisiäkin blogi kirjoitteluani...( myöskin ruotsin-suomi sotkee ehkä )
  Vuorovaikutus on tärkeintä ja ei yhtään huvita koko blogi jos ei kukaan sano sanaakaan. Olinko ollut noin ahkera että pääsin jopa tuohon listaasi.. kiva se. Minulla pian kävijämääräarvonta.. miten sen nyt järjestäisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä minun on pitänyt tehdä jo aikoja sitten, mutta tänään kirjauduin lukijaksesi ihan viralliseti :) Sinä olet ollut ihailtavan aktiivinen kommentoija ja olen siitä erittäin iloinen!

   Poista
 4. Siis vau! Onneksi olkoon voittajille :) Mukava yllätys,vaikka ainakin minä jaksan sinun juttujasi seurata vaikkei arvontoja olisikaan. Se on kyllä totta että pienetkin kommentit piristävät ja konkretisoivat että joku oikeasti lukee blogitekstejä. Kävijälistat kun eivät kerro kuin numeroita, kommentit paljastavat ihmisiä numeroiden takaa. Ilahduttavaa on varsinkin silloin jos joku uusi kommentoija uskaltautuu/jaksaa sanoa jotain. Vuorovaikutus, kuten sanoit, on oleellista.
  Mukavaa viikon alkua! Täällä se näytti avautuvan erittäin sumuisena ja harmaana, mutta nautitaan tästä mystisyydekin tunteesta ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri oikea oivallus, että kommenttien avulla kanssabloggaajista avautuu vielä uusia ulottuvuuksia! Hauskaa viikkoa sinne päin, minä parantelen edelleen jalkaani, mutta töihin jo yritän sillä päivittäin könkätä :)

   Poista
 5. Ilollahan muiden blogeja käy lukeamssa ja kuvia katselemassa, mutta toki kiitokset aina kannustavat. Mielenkiintoista tietää, että olen TOP5:ssa, kun välillä tuntuu, että pitäisi tehdä muutakin, kuin koneen ääressä istua. Tämä blogimaailma on omalla tavallaan kiehtova ja koukuttava.
  Toivotan sinulle lämpimästi mieltä lumoavaa jatkoa täällä blogimaailmassa kuin myös sen ulkopuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun saldosi syyskuussa oli 12 kommenttia, joten aivan upea homma! Kiitos ahkeruudestasi, toivon mukaan tavataan täällä blogilandiassa edelleen!

   Poista
 6. Hauska idea palkita lukijoitaan!
  oikein mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, idea on muhinut mielessä jo pitkään, mutta nyt pääsin vihdoin toteutuksen tasolle...isoin homma oli kirjata koko kuukauden kommentit tukkimiehenkirjanpidolla :)

   Poista
 7. Siis aivan upean mahtava yllätys, Intianminttu! Super-iso kiitos, et tiedäkään, kuinka paljon ilahdutit mun maanantaiaamua. Bussissa istui puoli tuntia ihminen, jolle jämähti muikea hymy naamalleen. Oli se varmaan näky :)

  Tämmöinen positiivinen yllättäminen on hieno teko, jonka vaikutus kantaa pitkälle. Tätä täytyy alkaa itsekin viljellä, tulee varmasti antajallekin hyvä mieli. Enkä kyllä tarvitsisi mitään lahjaakaan, tässä oli jo ihan hurjasti iloa.

  Täytyy vielä todeta, että kommentoin blogiasi siksi, että sinulla on tarkkaan ajateltuja postauksia, jotka olet kuvannut ja sanoittanut huolella. Minä yksinkertaisesti viihdyn blogisi äärellä – ja niin tekevät taatusti lukuisat muutkin!

  Kiitos vielä kerran. Niin kuin Amerikassa sanotaan: You made my day.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on minullakin hymy suupielessä, kun luin kirjoituksesi :) Muistathan laittaa sen osoitteesi tuonne sähköpostiini, kiitos!

   Poista
 8. Voi miten kiva ylläri, kiitos kovasti! Onpa hauska voittaa jotain ilman, että on osallistunut mihinkään arvontaan. Kommentoiminen ja vuorovaikutus blogissa tuo paljon iloa, tämä yllärisi ja se mitä kirjoitit tuossa innostaakin kommentoimaan enemmän toisten blogeissa. Laitan sinulle hetimiten sähköpostia. Kiitos vielä kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meili saapui perille ja postipoika päässee matkaan tämän viikon aikana :)

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!