torstai 20. joulukuuta 2012

Pientä fiilistelyä

Minulla oli onni saada eilen kylään kaksi kouluajoilta asti ystävinäni pysynyttä kaveriani. Sekä toisen teini-ikäinen tytär ja toisen 8-vuotias nelijalkainen komistus, saksanpaimenkoira. Halusin glögi- ja kahvipöytään vähän jotain uutta ilmettä ja pientä fiilistelyä. Löysinkin eräästä sisustusliikkeestä juuri sopivan sävyisen kranssin ja sen alle valmiiksi kulutetun näköisen sinkkilautasen. Keskelle sopi mainiosti kotona jo valmiiksi ollut GreenGaten kulho, jossa nyt on tarjolla eilisillalta ylijääneitä glögiröhniä, niin kuin minä niitä kutsun :)


On niin kivaa, kun on loma ja aikaa tavata ystäviä. 
Tänään illalla taidan aloittaa pakettipajan...
Mukavaa päivää ja joulun odotusta sinullekin!

3 kommenttia:

  1. Kaunis asetelma. Mukavaa lahjapajailtaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Enpä ole vieläkään päässyt lahjojen pariin, odottelen tässä ruuhkan vähentymistä, jotta viitsisin lähteä ruokakauppaan. Lähempänä sulkemisaikaa kaupassa on huomattavasti mukavampi asioida ja jonot lyhyempiä kassoilla. Kiva, kun jaksoit jättää kommentin, vaikka kaikenlaisia joulunaluspuuhia on käynnissä!

    VastaaPoista
  3. Kaunista glögiröhniä. Ystävien tapaaminen rauhallisissa merkeissä on ihanaa. Minunkin piti tänään aamusta lähteä ruokakauppaan, mutta Prinssi päätti toisin. Yritän huomenna uudestaan. Mukavaa paketointi-iltaa.

    VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!