tiistai 29. tammikuuta 2013

Huh, huh

Nytpä tulla tupsahti Mielen Lumoon melkoisen vaikea kysymyspatteristo Taikulta Kahvit Taikulla -blogista. Ei muuta kuin rohkeasti yhdentoista kysymysmerkin kimppuun!

1. Mainitse hetkiä, jolloin olet onnellisimmillasi?
Likellä läheisiä / Luonnossa, mökillä, parvekepuutarhassa / Sohvalla oman kullan viekussa / Valokuvaamassa / Kukkien seurassa / Veljenlasten leikkikaverina / Kavereiden koirien kanssa telmiessä ja tietty myös ihmisystävien seurassa :) / Kädentaitopuuhien parissa / Lomalla / Visuaalisten elämysten äärellä / jne.


2. Oletko oikeasti suvaitsevainen vai tuomitsetko ihmisiä ulkokuoren tai kuulemasi perusteella?
Jos olisimme kaikki toistemme kopioita, elämä olisi varsin tylsää.

3. Annatko anteeksi?
Riitely ei ole mun juttu, joten harvoin arkitasolla on mitään anteeksi annettavaa. Mutta varmasti elämässä voi olla asioita, joita en ehkä antaisi anteeksi, mutta niin karmeita juttuja en halua edes ajatella. 

4. Jos sinulla ja miehelläsi on 500 euroa rahaa, joka käytetään humpsutteluun, kumpi päättää sen käytöstä ja mihin se menisi?
Tähän on helppo vastata: oman kullan kanssa varmasti yhteisesti päätettäisiin lähteä reissulle jonnekin valoisaan ja lämpimään ulkomaille.5. Lempilehti?
Luen hiirenkorvalle kaikki käsiini saamani suomalaiset, ruotsalaiset, englantilaiset ja saksalaiset puutarhalehdet. Talvi on erityisen hyvää aikaa ahmia niitä!

6. Aamu vai ilta?
Sataprosenttisesti ilta! Olen illan virkku, yöperhonen suorastaan. Mieluiten touhuilisin kaikenlaista tuunausta ja käsitöitä keskiyöllä, silloin virtaa riittäisi eniten. Mutta valitettavasti työ pakottaa siihen, että arkisin ei voi yökukkua pidempään kuin puolille öin, se kostautuu muuten aamuisin. Vähillä yöunilla ei jaksa painaa koko viikkoa. Ainakaan näin, kun ikää karttuu koko ajan lisää.7. Miten hermostut?
Riippuu syystä, miksi hermostun. Tarkoitetaanko tässä nyt pelokasta hermostuneisuutta, suuttumushermostuneisuutta tai jännityshermostuneisuutta? Yritin muistella, milloin viimeksi hermostuin. Ehkä hermostun eniten turhautuneena. Silloin yritän muuttaa tilanteen/olosuhteet/syyn, minkä vuoksi olen turhautunut ja sitä kautta myös hermostunut. Nykyään laitan myös tarpeen vaatiessa asiakaspalautetta, koska muuten mikään ei koskaan muutu. Tämä pätee aika monissa asioissa. En kuitenkaan ole mikään ammattivalittaja! Tuo oli pakko lisätä, ettei tule väärinkäsityksiä :)

8. Tom Jones vai Freddie Mercury? ;)
Queenia on tullut kuunneltua elämän aikana enemmän kuin Tomppaa. Että sellaista rockimpaa mulle, kiitos! Nykyään tosin kuuntelen aika harvoin musaa. 


 
9. Jatka lausetta: Kukaan ei voi tehdä kaikkea..
...mutta kannattaa ehdottomasti yrittää kokeilla kaikenlaista uutta niin usein kuin mahdollista!


10. Mitä pelkäät?
Pelossa ei ole hyvä elää.

11. Sano jotain minulle!
Taikku, sulla on kivan rehellinen ote blogissasi ja siitä hyvänä osoituksena on, että tageistasi löytyy myös osasto Jupinaa. Välillä on ihan ok myös jupista (varsinkin aiheesta) - blogistaniassakin! 


Edit: Kohta alan hermostua...turhautuneena Bloggeriin, joka ei tottele fonttimäärityksiä, vaan heittelee julkaistuun versioon, mitä sattuu. ARGH!

5 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja upeat kuvat. Kohta tulee kesä.

  VastaaPoista
 2. Tulin lukemaan :) Kyllä minä sen verran utelias luonne ;) Ja Kiitos kun vastasit, minusta näitä on yleensä kiva lukea! Onkohan muuten bloggaajat yleensä illanvirkkuja? Ihankuin olisin pannut sellaista merkille..ja itsekin olen enemmän iltaihminen, aamusta oisi uni niin makeaa :)

  VastaaPoista
 3. Jee! Nämä haasteet/kyselyt herättävät aina uteliaisuuden ja onhan näitä kiva lukea. Onnellisuushetkissä on paljon sellaisia mitkä itsekin allekirjoitan :)

  VastaaPoista
 4. Nyt, kun olet tästä haasteesta selvinnyt, niin blogissani olisi sinulle uusi, lumiaiheinen haaste:
  http://muotoilijanpuutarhassa.blogspot.fi/2013/01/lumigraffitihaaste.html

  Toivottavasti innostut mukaan!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!