lauantai 12. tammikuuta 2013

Hypistelyä

Siemenpussien hypistely on alkanut täälläkin :)

Jo viime viikolla tarttui kuin ohimennen puutarhamyymälästä matkaan Lord Nelsonin pusseja, joissa rapisee harjaneilikan, tarhaillakon, hämähäkkikukan, sinipallo-ohdakkeen ja tiibetinkoirankielen siemeniä.


Sain Geraniumin avulla "nähdä vihreää" joulun alla lumikinosten keskellä: hän muisti minua ihastuttavalla yllätyspaketilla, jossa mukana oli eksoottisemmissa pusseissa korianterin ja yrtin nimeltään Hoary basil siemeniä. Löysin jälkimmäiselle thai-nimenkin, joka on Maeng-lak. Siemenpussien kuvien vihreää oli kiva katsella; jännittävää nähdä, saanko siemenistä myös jotain kasvamaan! Kiitos vielä näin jälkikäteenkin, Geranium!

11 kommenttia:

 1. Voi että! Kesää odotellaan täällä(kin) niin kovasti! Harmi kun ei oo oikein tilaa kasvatella itse mitään taimia..

  VastaaPoista
 2. Kohta pitää tarttua toimeen ja inventoida viime kesän siemenet, ostetut ja itsekerätyt, sitten voi katsoa mitä vielä tarvitsee.

  VastaaPoista
 3. Onneks on tori vieressä....noitten päälle mä en ymmärrä mitään :)

  VastaaPoista
 4. Upean värisiä harjaneilikoita !

  VastaaPoista
 5. Siemenluettelot ja -myymälät ovat ihania, olo on kuin lapsella karkkikaupassa niitä katsellessa.

  VastaaPoista
 6. Harjaneilikan ja tarhaillakon siemeniä mullekin on jostain puolivahingossa tupsahtanut, neilikat taitavat itse asiassa olla juurikin noita samoja :) Kesää ja kukkia odotellessa!

  VastaaPoista
 7. Ihania ! Minä vasta eilen tilasin siemenet... ja pallo-ohdake oli yksi listalla. Se on tosi veikeä ja hyvä perhoskasvi. Ensi viikolla pääsen käymään ostoksilla, jolloin siemenhyllyt on eka kohde, tietysti ; )

  VastaaPoista
 8. Kiitos Intianminttu vielä itsellesi siitä syksyisestä yllätyspaketista, josta on vieläkin suurta iloa! Ja siemenistä on iso ilo edessäpäin – miten ihmeessä löydätkin niiden kauneimpien kukkien ja kasvien siemenet, niin kuin tästäkin postauksesta näkyy? Eihän tuollaisia harjaneilikoita ole olemassakaan...

  VastaaPoista
 9. Hauskaa että jokin muukin jo kiertelee ja hypistelee siemenhyllyjen kohdalla. Kävin Prismassa ja siellä hylly jossa siemenet olivat oli vielä muoviin pakattu. Niin teki mieli mennä vähän vaan availemaan.

  Kevättä odotellessa, blogistani löytyy sinulle jaettu haaste kuvata lempiasioitasi.
  T. Karolina

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!