tiistai 19. helmikuuta 2013

I´m ready

Täällä ollaan valmiina piakkoin vilkastuviin kevätkylvöihin! Olen suhinut sinkkimaalisprayllä Ikean halpislootat (olisko jotain kylpyhuonetavaraa?) harmaiksi, valkoisena eivät olisi oikein sopineet kokonaisuuteen. Jossain blogissa näistä oli tehty hylly eteiseen. Kätsyjä! Ruuvailin lootat ja sinkkiset koukut molemmin puolin istutuspöytää,  ja nyt on narut, siemenpussit ja ruukkuharja hyvässä järjestyksessä. Ostin myös värikkäitä muovitikkuja kylvöjen nimeämistä varten.


Toistaiseksi olen kylvänyt tammikuussa jättiverbenaa, purkit ovat parhaillaan kylmäkäsittelyssä jääkaapissa useamman viikon ja nyt helmikuussa kylvin maustepaprikaa eli espanjalaistyylistä tapas chiliä (Capsicum annuum var. longum Padrón) sekä rimpsureunaista tarhaorvokkia (Rococco). Kaikki kuusi chilinsiementä on jo itänyt, loput siemenet annoin työkaverille testattavaksi ikkunalautakasvatukseen.

Tämän päivän suuri ilonaihe oli se, että postipoika toi netin kautta tilaamani Kauppilan kevätkuvaston. Siirryn selailemaan sitä ja toivottelen hauskaa illan jatkoa sinullekin!

7 kommenttia:

 1. Nättiä tuli, nyt voisi tosiaan aurinkokin saapua kevättä avittamaan... mutta tuolla istutuspöydällä kelpaa sitten siemeniä piilotella, ihan pian!

  VastaaPoista
 2. Onpas kätevä istutuspöytä! Mistä nuo värikkäät nimilaput löysit?

  VastaaPoista
 3. Ihana se sinkkispray! Milloinkohan mä saan omani ja mitäköhän kaikkea rupean sillä spreiamaan.. :D

  VastaaPoista
 4. Fantastinen istutuspöytä tilpehööreineen! Ihailen aina kun jaksat tuunailla, tuli upea :) Kauppilan kuvasto oli oikein karkki!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!