keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Yksi oksa

Yksi oksakin voi ilahduttaa huimasti, varsinkin, jos se täyttyy vaaleanpunaisista, heleistä kukista! Marketin kukkaosastolla olivat nimenneet tämän hintalapussa vain Oksaksi. Kun kysyin tarkempaa määritelmää, myyjä vastasi, etteivät he tiedä. Jonkun sortin prunus, olisiko ruusumanteli, arveli. No, persikka se ei ainakaan ole, sen verran osaan sanoa :)
Olette te reilua ja kivaa porukkaa, kun jaksoitte noin ihanasti onnitella voittajia! Hieno homma tuollainen asenne! Parin voittajan osoitetietoja vielä odottelen eli Emileitha/Tarjan ja Maaritin, joka osallistui arvontaan 10.2. Laittakaahan viestiä meiliini, osoite on edellisessä postauksessa, kiitos.

12 kommenttia:

 1. Mun edellinen kommentti hävisi jonnekin bittiavaruuteen?

  Yritin sanoa että kaunis kuin mikä! Jos meiltä tuollaisia oksia löytyisi niin ostaisin oitis pois. Jos raaskisi keväällä katkoa oksaa meidän kirsikkapuusta tai koristekirsikkapuusta. En minä niitä kirsikoita ikinä pääse maistamaan kuitenkaan sillä linnut aina ehtivät apajille ensin :-)

  t. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi tylsää, kun kirjoittaa kommentin ja sitten se katoaa jonnekin. En itse millään jaksaisi näpytellä samaa viestiä uudestaan. Joten kiitos, kun sinä jaksoit tehdä homman kahdesti :)

   Poista
 2. Kaunis oksa! Tulee vähän mieleen kirsikankukka. Haaveilen että minulla joskus olisi oma piha jossa kukkisivat lempparipuiden kukat: kirsikka, magnolia ja omena. Noilla on minusta ihanimmat kukat ^^

  VastaaPoista
 3. Näyttää mantelipuunoksalta, aivan suloisuuden huippu. Nappaisin heti jos tulisi vastaan.

  VastaaPoista
 4. Mistä markettiketjusta on puhe, valikoima varmasti eri mutta voisin kokeilla josko paikallisesta marketista löytyisi....hieman epäillen koska tuollaiset ihanuudet ei ole tullu vastaan kuin kukkakaupassa isooooon hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K-market. Tänään siellä oli magnolian oksia. Ostin sellaisen viime vuonna tosi nuppuisena eivätkä kukat auenneet ikinä. Päätin, että odotan muutaman päivän ja ehkä hankin sellaisen, josta ainakin yksi kukka on jo valmiiksi auennut.

   Poista
 5. Oksa kuin oksa, mutta tavattoman kaunis.

  VastaaPoista
 6. Huimaavan kaunis väri tuossa kukkaoksassa.

  VastaaPoista
 7. Just kun pääsin sanomasta tuolla mangoliaoksapostissa ettet kai lötänyt sitäkin marketista ja täällä lukee et löysit, hitsi:) Mä käyn aina samaisessa marketissa ruokaostoksilla mut ei meillä tälläisiä ihanuuksia ole, teillä on tosi hyvä kauppias.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kaupassa on erillinen kukkaosasto yhdistettynä lotto/veikkauspisteeseen. Ennen kaupan yhteydessä oli oikein joku oma kukkakauppiasyrittäjä kukkakaupan nimellä, mutta yhdessä vaiheessa se sitten siirtyi kaupan haltuun. En tiedä taustoja, miksi niin. Mutta Hollannista paljon kukkia tuovat ja joskus siis näitä jotain erikoisuuksiakin.

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!