perjantai 12. huhtikuuta 2013

Vinkit vähissä

Helsingin Kevätpuutarha-messut olivat tällä kertaa pliisummat kuin pari vuotta sitten. Odotin näkeväni kiinnostavia malliparvekkeita, joiden piti tarjota messukävijöille vinkkejä ja ideoita. Mitään kekseliästä tai mieleenpainuvaa en malliparvekkeilta löytänyt, inspiraatio ei iskenyt.

Parvekkeiden suunnittelusta vastasivat eri yritykset, Vuonna 2011 malliparvekkeet olivat puutarha-alan oppilaitosten suunnittelemia & toteuttamia ja mielestäni paljon mielenkiintoisemmat kuin tämänvuotiset. Nyt parvekkeet oli huonosti valaistu, osassa parvekekopperoita oli jopa samoja huonekaluja (vain väri vaihtui)! Resepti tuntui olevan: matto, tuolit, pöytä, vähän tekstiilejä ja kasveja - se on siinä. Pallogrillikin on niin nähty.

1. Kodin vihreä sydän / A-lehdet


2. Grow your own / Plantagen


3. Garden Love / Järvenpään Kukkatalo


4.Sävy sävyyn joka säällä / Terassi-lehti


5. Nautiskelijan parveke / Taimia


6.  Onnellinen olotila / Tokmanni


7. Kesän väreillä viihtyisyyttä pihalle ja parvekkeelle / JYSK


8. Väriloistoa kasveilla ja kivillä / Hornborg Piha ja Puutarha


Minkälaista muuta antia Helsingin messuilta tarttui muistikortille? 
Pari postausta tulossa lähiaikoina...

6 kommenttia:

 1. Samat sanat! :)
  Kiertelin sen puutarhaosaston pariin kertaan läpi ja ainoa ns "uutuus" mikä "upposi" oli se ihme mariskoolimurska, mitä en tiiä uskaltaisko sitä käyttää jos ees ois varaa :D

  Mä aina jaksan ihmetellä että miksi puutarhamessuilla myydään kosmetiikkaa ja sisustusmessuilla lähinnä laukkuja ja vaatteita.

  VastaaPoista
 2. Voi ei jos pliisuilua luvassa. Huomenna messuille menossa. Josko löytyisi edes multakuormia hyvällä alennuksella niinkuin viime vuonna :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan harmiteltu huomisen messumatkan peruuntumista flunssan vuoksi.Nyt ei kyllä harmita enään.Kiva oli katsella kuvia mitä olisi ollut tarjolla.Kiitos.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Kiva nähdä kuvia messuilta. Kuvia katsellessa tuli mieleen lause, että sisältää tuotesijoittelua, siinäpä se suurin vika sitten varmaan onkin. Mielikuvitusta ja ideoita rajoittaa mainostaminen. Mutta yhtä kaikki oli kiva nähdä kuvat, oli siellä kaunistakin.

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi, Turun messut oli jo laimeat ja nyt Helsingin messutkin on pliisut!
  Pitääköhän mun nyt alentaa odotuksia huomiselle päivälle näiden Tukholman messujen suhteen, ettei tule isompaa pettymystä ;)
  No, Sollentunassa ainakin ollaan jo hotellissa,Suomen säätä keväisempää ei täällä Tukholmassa ole, +3 lämmintä ja sumua. Huomiseksi on luvattu räntää.....


  VastaaPoista
 6. Samanlaisin aatoksin olin torstaina messuilla, mutta sinulla on kyllä huomattavasti hienommat kuvat. Noita parvekemalleja en päässyt kuvaamaan, mutta sen verran niitä silmäilin todetakseni, ettei mitään mielenkiinnosta löytynyt.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!