keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Freshiä vihreää

Ei aivan tämän päivän kuvia, mutta riittävän tuoreita, että ne kannattaa vielä laittaa. Kevään merkkejä vehreän vihreän sävyissä kielojen kallamaisista lehtitorvista ja koivujen lepattavista lehdistä vuorijalavan veikeisiin lehtiryppäisiin. Muutaman terälehden verran sinistä metsäorvokkien muodossa ja ripaus pinkkiä puna-ailakin aukeamassa olevassa kukassa! Luonnonvaraisia ihanuuksia illan auringossa ja hämyssä mökillä...11 kommenttia:

 1. Kauniita ja herkkiä kuvia, kiitos näistä!

  VastaaPoista
 2. Kieloja taitaa tulla ennätyksellisesti, sillä metsiköissä oli varsinaisia kielomattoja! Viime vuonna sai niitä vähän etsiä! :) Kukka niissä on niin kaunis, että innolla odotan sen kuvausta!

  Viehättävää vihreää olet kuvannut! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kasveissa ja puissa on niin montaa eri vihreän sävyä! Joku kuuluisa edesmennyt taidemaalari (en muista kuka niistä) oli tuskastunut maalaamaan öljyväreillä maisemia, koska häne ei mielestään pystynyt sekoittamaan kaikkia vihreän sävyjä joita näki ja olisi halunnut ikuistaa tauluunsa. Hän siirtyi maalaaman jotain muuta :). Vehreää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, silmä lepää tuossa vihreässä vehreydessä. Että mä rakastan tätä toukokuuta.

  VastaaPoista
 5. Upeita...kiitos, että laitoit kuvat ihailtavaksemme!

  VastaaPoista
 6. Vihreä on mun mielestä maailman kaunein väri. Kaikissa sävyissään, mutta erityisesti heleänä keväänvihreänä :)

  VastaaPoista
 7. Ihan hullu kesä kun kaikki kukkii samaan aikaan. Kevät tuli niin rytinällä tänä vuonna. Ja nyt tulee vettä... Mihin se kesä katosi :D

  VastaaPoista
 8. Miten paljon onkaan vihreälläkin eri sävyjä. Todella kaunista!

  VastaaPoista
 9. juuri tällä hetkellä tuolla ulkona on niin ihanan vihreätä että mieli ihan lepää. Meilläkin on tuolla puutarhan puolella kieloja ja niiden kukkimista odottelemme.

  oikein hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 10. Kielojen tuoksu juuri nenäni nuhaiseksi sai mutta luonnon vihreä on aihan ihanaa. Kauniit kuvat

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!