perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kiitoksen paikka

OHO! Nyt on kyllä kiitoksen paikka! Sain yllätyksekseni tietää, että Mielen Lumoa -blogini on sijoittunut Cisionin puutarhablogien listalla kesäkuussa 2013 TOP 10:n joukkoon (sija 8). Jännää, että julkaisivat listan sivuillaan jo ennen kuun päättymistä...

Rakkaat lukijani, ilman teitä ei olisi tätä blogia eikä blogini olisi tuolla listalla, joten haluan sydämestäni nöyrästi kiittää teitä kaikkia Mielen Lumossa visiteeraavia ja erityisesti teitä, jotka jaksatte käydä kanssani pientä vuorokeskustelua kommenttipalstalla! Tuttuja blogeja mahtuu Cisionin listalle monta - käy ihmeessä tutustumassa, jos on joku blogi, jossa et ole vielä vieraillut.

Kiitokseni välittyvät teille kakkaroiden muodossa! Vaaleanpunainen ja pinkki punapäivänkakkara (Tanacetum coccin.) ovat siemenestä edellisvuoden keväällä kasvattamiani. Viime vuonna ne eivät vielä kukkineet, tänä vuonna kukat puskivat itsensä mökin kukkapenkistä pitkin varsin ja yllättivät minut täysin. Olin nimittäin unohtanut niiden taimet koskaan istuttaneenikaan :)Värillisten kakkaroiden jälkeen ei voi jättää laittamatta myös kuvaa luonnon omasta, puhtaanvalkoisesta päivänkakkarasta. Se on kyllä nätti ja raikas!


11 kommenttia:

 1. Onnittelut sijoituksesta!

  Hienoja kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
 2. Näin tuon listauksen myös muistaakseni jossain puutarhalehdessä tänä kesänä ja mietin mahdatko olla tietoinen tuosta sijoittumisestasi. Mielenkiintoinen ja hyvä blogi sinulla onkin, yksi parhaista joita seuraan.

  VastaaPoista
 3. Suuret ONNITTELU, kiitos innostavasta blogista.

  VastaaPoista
 4. Hienoa ! Onnittelut ! Olet paikan listalla ansainnut ! Se on kyllä erityisen ilahduttavaa, kun itse siemenestä kasvatettu kukka kukkii, siinä on jotain aivan erityistä: itse tehty :)

  VastaaPoista
 5. Vautsipautsi! Hieno suoritus, siellähän oli monta tuttua! :)

  VastaaPoista
 6. Ompa ihana uutinen. Valtavasti onnitteluista sulle ja saavutuksellesi. Olet sen ansainnut.

  VastaaPoista
 7. Onnea:)!!Heheh minäkin syksyisin kylvän jos jonkinmoisia siemeniä ja nyt parhaillaankin odottelen, että mikähän kukka sinne mimmisten penkkiin on putkahtamassa:D

  VastaaPoista
 8. Onnitteluja sinulle oikein paljon.. Ihanat iloiset nuo värilliset kakkarat..

  VastaaPoista
 9. Onnittelut saavutuksestasi! Blogisi on niin mielenkiintoinen ja täynnä upeita kuvia, että tänne palaa mielellään aina uudelleen :)

  VastaaPoista
 10. Hurjasti onnea listautumisesta =) Eikös olekin ihanaa kun saa tuollaista tunnustusta omalle työlleen =)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!