keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Pokkari matkassa

Joskus on kiva liikkua ilman painavaa kamerakassia ihan vaan pokkari matkassa. Varsinkin pikaisilla lomapyrähdyksillä, jolloin objektiivien vaihtelu järkkäriin on aikaavievää ja matkaseura odottelee vieressä :)

Tykkään kesäaikaan katsella kaupunkien kesäkukkaistutuksia, niissä näkee toisinaan hyvinkin värikkäitä yhdistelmiä, kuten kuulussa kesäkaupungissakin. Naantalin vanhan kaupungin kujilta tarttui pokkarini muistikortille muutamia tunnelmia. Suurin osa kukkaisia, kuinkas muuten!

Pyrin myös noudattamaan hyviä tapoja ja kunnioittamaan paikallisten asukkaiden yksityisyyttä kuvia napsiessa. Ihania sisäpihojakin avautui esille porteista, mutta ne näkymät tallentuivat vain omien aivojen muistikortille :)
20 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia! Köynnöshortensia on kasvanut ihanasti vanhan talon seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä hortensialla taitaa jo olla ikää, oli komea ja kasvoi talon seinustalta edelleen jonkun sortin pergolan ylle tai jotain, en niin tarkasti kehdannut katsoa toisten pihamaalle.

   Poista
 2. Kiitos näistä kuvista, nytpä tiedän, minne mennään ensi sunnuntaina....
  Hurmaava ajatus kertakaikkiaan: kesäretki Naantaliin :)
  Onko tuo tosiaan köynnöshortensia, joka on peittämässä tuota taloa alleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se köynnöshortensialta näytti, melkoisen vaikuttava. Eikä se edes näy tuossa kuvassa kokonaisuudessaan!

   Ilman muuta, kesäinen retki Naantaliin on ihan pakko toteuttaa! Kivaa päivää Armon laaksossa!

   Poista
 3. Vau,tahtoo tuonne :O
  Ekan kuvan puu on tosi hauska ja hurmaava:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin ensi reissun suunnaksi Naantali. Puu on kasvanut paikallaan kauan, aitaan on hauskasti sahattu puun mentävä aukko!

   Poista
 4. Vieraissa kaupungeissa kiertely on ihanaa. Mieli saa paljon ravintoa kun katselee välillä oudompia miljöitä. Hienot kuvat tallentuivat pokkarillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kutkuttaisi seuraavaksi Hanko ja ehkä Tammisaarikin...

   Poista
 5. Olet löytänyt herkullisia yksityiskohtia. Eikä ainuttakaan autoa tai ihmistä, upeaa!!! Etenkin kaupunkikohteissa on ajoittain todella vaikeaa saada kuvaa ilman autoja ja ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hiljaista oli vanhan kaupungin kaduilla ja kun niille ajo on sallittu pääasiassa siellä asuville, ei liikennettä ole ihan kamalasti.

   Poista
 6. Humalluttavan kaunista! Tuo on totta että pokkarilla pääsee kätevämmin ja nopeammin liikuskelemaan, mutta oma pokkarini alkaa vetää aika lailla viimeisiä hetkiään. Tämän vuoksi olen tottunut raahaamaan järkkäriä mukanani melko usein, joka tarkoittaa yleensä isompaa laukkua.
  Sama juttu, uusissa paikoissa on mukavaa kuvailla, mutta kylä minunkin mielestäni asukkaita pitää osata tietyllä tavalla kunnioittaa ettei mene kameran kanssa aitojen yli kuvia räpsimään, varsikaan jos isäntäväki sattuu olemaan näkösällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita yksityiskohtia oli paljonkin, mutta tällä kertaa kuvaaminen oli enemmän räpsimistä! Kun kuvaan "kunnolla", haluan keskittyä enkä kiirehtiä, joten ehkäpä suuntaan kujille uudestaan joku päivä järkkärin kera ihan kuvaustarkoituksella. Nyt oltiin rennosti lomapäivää viettämässä, joten kuvaaminen oli toissijaista :)

   Poista
 7. Voi mitä idylliä, tuli mieleeni Visbyn kadut. Mäkin katselen kesäkukkaistutukset, kaupunkien viherosastot tekevät ihmeitä kesäkukkien kanssa. Onpas upea tuo köynnöshortensia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole käynyt Visbyssä, kuvia kyllä olen nähnyt ja kiinnostavalta paikalta tuntuu!

   Poista
 8. Upeita kuvia, mulla myös silmät juuttui tuohon köynnöshortensiaan kun just eilen omaani ihmettelin, että eikös se suostu ollenkaan kasvamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni köynnoshortensia on hidas kasvuun lähtijä, mutta kun se on kasvanut, on se varsinaisen kestävää tekoa!

   Poista
 9. Ompas kaunista ja rauhaisaa, kivoja yksityiskohtia sait otettua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun autoilua on rajoitettu noilla vanhan kaupungin kujilla!

   Poista
 10. Upeita kuvia ja ihanaa asumismiljöötä. Todella kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva joskus päästä kurkkaamaan sisälle noihin puutaloihin!

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!