torstai 15. elokuuta 2013

Eggshells

Munankuoripelargonejakin on tänä kesänä parvekkeelle mahtunut kaksi kappaletta.

Vaatimattoman, mutta samalla herkän oloinen Blueberry Riple.Aika karkkimaisen herkullinen on väriltään Pr. Caroline.EDIT 16.8. klo 7: Kyllä on raivostuttavaa!!! Näköjään ongelma postausteni reaaliaikaisesta näkymisestä teidän lukijoiden lukuluetteloissa ei ole poistunut mihinkään. Julkaisin tämän postauksen torstai-iltana ennen yhdeksää eikä se nyt vielä aamullakaan ole päivittynyt teidän lukulistoihinne, kävin nimittäin muutamassa blogissa tarkistamassa. Todella turhauttavaa. Enkä yhtään tiedä, mistä se johtuu tai mitä voisin tehdä ongelman poistamiseksi.

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu, nättejä ovat, toivottavasti jaksavat kukkia koko syksyn!

   Poista
 2. Upeat pelargonit sulla :) Kuvailin myös omiani ja yritän saada kuvat pian julki!

  VastaaPoista
 3. Minulla taasen on ongelmia Facebookin kanssa, jonne eivät ole siirtyneet 3 edellistä postausta vaikka kuinka olen yrittänyt asetuksia käydä tarkastamassa.... >:/

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköisiä ! Pelakat ovat niiiin ihania !
  Mulla myös ollut ongelmia, kerran otin yhteyttä siihen saamaasi linkkiin, en saanut vastaukseksi kuin että korjaantuu parissa tunnissa tai sitten on postattava uudelleen. Nyt ihan äsken tein niin, kun postaus ei taas päivittynyt listoille, kopioin sen uudeksi tekstiksi ja julkaisin uudelleen - sitten näkyi. Mutta on kyllä turhauttavaa, eihän niitä tule kytättyä että näkyykö ne vai ei. Nytkin huomasin vahingossa taas, kun kävin itse blogeissa joissa tiesin että mun blogi pitäisi näkyä. Toivottavasti korjaantuu pian, rasittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin laitoin sinne linkkiin foorumille kyselyn, mutta en saanut kuin yhden kolmisanaisen, olisko ollut espanjankielinen kommentti, josta en ymmärtänyt mitään.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Joo, varsinkin tuo Pr. Caroline on varsin huisin värinen ja kuviointi persoonallista!

   Poista
 6. Aivan ihania pelaguita niin tässä kuin aiemmassakin postauksessa.

  VastaaPoista
 7. Älä välitä. Oma piha lehden mukaan blogisi on top kympillä suosituimmissa puutarhablogeissa, eikä mielestäni suotta. Joten lukijat kyllä löytävät nämä, vaikka sitten myöhässäkin;)
  Ihanat värit!

  VastaaPoista
 8. Ällistyttävän huokailututtavan kauniita! Ah.

  Olen samaa mieltä mustakissan kanssa, päivittymisongelma ei varmasti Mielen lumon lukijoita haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos pelakuut tuottavat iloa näin kuvienkin välityksellä!

   Tuo päivittämisongelma on kuitenkin tylsä, kun tykkäisin enemmän reaaliaikaisesta bloggaamisesta, mutta tässähän se puoli katoaa, kun postaukset julkistuvat näkyville lukulistoihin ties koska. Mutta kun minä en itse näköjään voi ongelmalle mitään, täytynee siihen sitten vain alistua. Mutta mukavaa, jos löydätte tänne ilman lukulistan "muistutuksiakin" :)

   Poista
 9. Oletko kirjautunut blogilista.fi -sivustolle?
  Itte kans joskus tuskailin, kun ei päivittänyt silloin kun tekstin julkaisin, ja sitten kun se päivitti, julkaisun kelloaika oli tyyliin pari tuntia sitten ja eihän se enää blogilistalla tuoreimmissa näkynyt. En tosin silloin tutkinut, että oliko sama homma bloggerin lukulistoissa. Mutta nykyään siis teen niin, että heti kun olen julkaissut tekstin, menen blogilista.fi omalle sivulle ja sieltä "päivitä heti" niin monta kertaa, että tulee siihen näkyviin se uusin teksti. Ja mitä olen sitten bloggerissa käynyt katsomassa erään lukijani lukulistaa, sinne ainakin on päivittynyt yhtä lailla.
  Ärsyttäviä nää tällaset ongelmat :/

  Mutta ihania, kauniita kuvia sulla! :)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!