perjantai 16. elokuuta 2013

Selmat

Vieläköhän jaksatte katsella näitä tämän kesän pelakuitani?

Tulppaani- ja munankuoripelargonien lisäksi parvekkeellani kasvaa tänä kesänä parin taimen verran Mårbacka-ryhmään kuuluvaa kerrannaiskukkaista vyöhykepelargoniaa nimeltään Selma. Ne hehkuivat erityisesti heinäkuun lopulla kilpaa ruusujen ja pinkkien parvekelaatikkopelakuiden kanssa. Pelkkää Selmaa tällä kertaa koko postaus...


12 kommenttia:

 1. Ihanat pelargonit!
  Minun pelargonit kukkivat alkukesästä mahtavasti, sitten ne huilivat ja nyt on uusia nuppuja kukat täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä erikoispelakuuni pääsivät vasta nyt loppukesästä kukinnan makuun, mutta toivotaan lämmintä syksyä, niin kukkia riittää vielä pitkään!

   Poista
 2. Pelakuita jaksaa katsella aina vaan. Varsinkin kun osa omista on nyt kukintansa loppupuolella. Saa nähda jaksavatko vielä tehdä uusia nuppuja. Toivomme lämmintä ja pitkää syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pelakuita aikoo talvettaa, saakohan niille sitten enää antaa typpipitoista lannoitetta? Itse olen pelakuitani lannoittanut, koska toivoisin vielä runsasta syyskukintaa...

   Poista
 3. Minäkin tykkään kovasti pelargonista. Aivan ihania lajikkeita sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kokeilla uusia lajikkeita, pysyy mielenkiinto yllä vuodesta toiseen.

   Poista
 4. Selma on esittelyn arvoinen, todella kaunis. Minunkin pelaguuni ovat olleet hetken aikaa levolla ja nyt pukkaa taas uusia nuppuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhamyymälässä eivät tienneet edes Selman nimeä, erikoispelakuuna myytiin ja kun kyselin sen lajiketta, ei kahdesta myyjästä kumpikaan tiennyt oikeaa vastausta.

   Poista
 5. Onpa upea Selma-neito, todella syvän hyvän vaaleanpunainen väri. Kesän esenssiä.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!