lauantai 21. syyskuuta 2013

Simppeli DIY

Sinkkisuihkemaalia, tähtisabluunat, musta akryyliväri ja sieni. Niillä sain muutettua ikivanhojen peltisten "pullopurkkien" ulkoasun rakastamaani harmaaseen sävyyn. En jaksanut olla kovin tarkka sabluunatöpötyksessä, joten falskausta tähtien reunoissa on havaittavissa, mutta pientä rosoa tarvitaan aina :) Ja sori, ennen-kuvia en tietenkään älynnyt ottaa, mutta eipä sillä näin simppelissä DIY:ssä ole mitään merkitystä.Nämä purkit ovat korkeita ja kapeahkoja, joten sopisivat hyvin vaikka puikkojen säilyttämiseen (tosin en osaa kutoa, joten pitää keksiä joku muu käyttötarkoitus sinkkitötsille). Hei, niissähän voi säilyttää esim. kynttilöitä: pitkiä tai tuikkuja. Ei siis tullut DIY-puuhailtua täysin turhakkeita!


Samaan värimaailmaan näiden kanssa uppoaa kesällä Hangosta Villa Himasta heräteostoksena hankittu numerokaappi. Numero ei ole maalattu, vaan leikattu eli siitä näkee pikkukaapin sisälle. Tosin kaapissa ei vielä ole mitään, koska en ole osannut päättää, kiinnitänkö kaapin seinälle vai annanko lojua milloin missäkin...


14 kommenttia:

 1. ja taas yksi tosi hyvä idea toteutettavaksi. Mä tosiaan tarttisin puikkopurkin. Niin ja spagetillehan noi kävis tosi hyvin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitahan kuvia, jos toteutat oman puikkopurkkisi :)

   Poista
 2. Loistava tuunaus!!! Ja käteviä esineitä-- juuri vaikka puikoille/koukuille...

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Minulla oli nuo purkit pitkään pelkällä sinkkimaalilla, kun pohdiskelin, miten haluaisin niitä disainata. Tähdet olivat jees.

   Poista
 4. Wau - taidanpa kipaista sinkki-maalikauppaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen yksi tölkki on varsin riittoisa, joten riittää moneen "sinkitykseen".

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, mustakissa. En ollut varma, mahtaako kukaan muu pitää lopputuloksesta, mutta ainakin muutama teistä näyttää näyttää peukkuja ylöspäin.

   Poista
 6. Kiitos sinulle tosi paljon kun kysyt ranne leikkauksestani.
  Uskoisin että kaikki meni hyvin mutta se selviää vasta oikeastaan reilun 2 viikon päästä kun menen tarkastukseen. Lisää leikkauksia tulossa ja olen positiivinen ja uskon parempaan vaikka arki onkin hieman hankalaa tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, jos leikkaus sujui hyvin. Pidän peukkuja, että parin viikon päästä ranne on parantunut jo paljon. Harmi kuulla, että joudut lisäleikkauksiin, mutta pitäähän se kuntoon saada. Tsemppiä "yksikätisen" elämään!

   Poista
 7. Kertakaikkisen IHANAT ja väri on niin minun mieleiseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa miellyttää minuakin. Kiitos kauniista sanoistasi!

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!