torstai 24. lokakuuta 2013

Vaaleanpunaista kukassa ja sukassa

Väliaikatietoa Mielen Lumon su 27.10. klo 16 asti jatkuvan arvonnan gallupista: lukijoideni suosikkivärit kukkien maailmassa painottuvat toistaiseksi pinkin, vaaleanpunaisen ja punaisen eri sävyihin. Mikä on sinun suosikkisi? Vielä on aikaa osallistua! Palkintona arvonnassa on mm. Ihanat pelargonit -kirja.

Tähän yhteyteen sopivat kuvat juuri tuohon gallupsuosion saavuttaneeseen värimaailmaan kuuluvista, lasittamattomalla parvekkeellani yhä kukkivista pelakuista. Kaikkia pelargoneja en saanut roudattua mökille talvettamista varten, joten osa jäi parvekkeelle pakastumaan. Viime lauantaina Selma, Emma ja nimetön kukkivat vielä täyttä häkää! Nappasin niistä pokkarilla pikakuvat lauantaiaamulla 19.10.
Tähän vaaleanpunaisen ja pinkin sävyiseen postaukseen sopii mainiosti kuva ihanasta ja niin ajankohtaisesta sekä tarpeellisesta yllätyksestä, jonka sain Minnalta Talo maalla -blogista. Kerroin taannoin Minnan arboretum-aiheisessa postauksessa ruususuosikkini ja arpaonni osui kohdalle. Paljon kiitoksia mieltä lämmittävästä, ruusukuvioisesta, vaaleanpunaisesta villasukasta! Heijastin on IN juuri näillä keleillä - muistakaa muutkin käyttää!

6 kommenttia:

 1. Ihanat kukat ja tuo heijastin on kaunis ja TOSI tarpeellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy miettiä, mihin laitan sukan heilumaan. Työkassin kupeessa heiluu jo Suhosen Bambi.

   Poista
 2. Onkos se nyt emma tuo keskimmäinen? Suloinen kuin mikä joka tapauksessa!
  Ja IHANA heijastin! Mun on pakko saada villasukka matkaan, unikot on ihan plääh....ja mulla on ostamatta vielä tämänvuotiset pinkit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, kyllä se keskimmäinen on tulppaanipelargoni Emma! Herkkä ja kukkinut taukoamatta koko kesän, suosittelen!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Harmittaa, ettei ole sellaista tilaa, jossa saisi varmasti talvetettua pelakuut. Mökille viemänikin ovat jo ränsistyneet, kun mökissä on ollut lämpöä yli 20 astetta ja valoa ei kuitenkaan kovin paljoa. Eivät todennäköisesti selviä ensi vuoteen, edes, saatikka ensi kevääseen. Mutta olihan se nyt pakko yrittää sitä talvetusta kuitenkin...

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!