torstai 29. toukokuuta 2014

Karkulaiset

En onnistunut tänä keväänä olemaan koskaan silloin mökillä, kun auringonpaiste olisi saanut Little Beauty -tähtitulppaanit (humilis) kukkapenkissä avaamaan terälehtensä. Sisustassa on raikasta valkoista ja tummemman sinistä, varsin hauska yhdistelmä pinkinpunertavien terälehtinen kanssa.


Mökkitien toisella puolella näkyi kuitenkin jo puolivälissä toukokuuta ojanpenkalla vihreän joukosta jotain kirkasta pinkkiä. Sielläpä kukki aurinkoisella tienpientareella kaksi karkulaista...

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu, ja vaatii tosiaan aurinkoa, jotta avaa suppunsa :)

   Poista
 2. Ihana! Noita pikkutulppaaneita täytyisi muistaa laittaa omaankin pihaan syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi kyllä tosiaan hankkia lisää, näyttävät menestyvän aika karussakin maassa, kun tuo karkulainenkin tuolla tienpientareella noin hyvin kasvaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Aika söpöt! Karkulaisia ei tosiaan voinut olla huomaamatta vihreän ojanpiennarkasvillisuuden joukossa. Ihmettelin suuresti, että mikään eläin, peura tai pupu, ei ollut syönyt noita karkulaisia. Kerrankin saivat tulppaanit olla ja kukoistaa rauhassa!

   Poista
 4. Oiii, miten suloisia tulppaaneja! MInä melkein tykkään kaikista tulppaaneista eniten tuollalailla nupullaan. Kauniita ne ovat aukikin, mutta tuossa umpimielisyydessä on jotakin herkkää ja kaunista.

  Tosi kiva kun löysit blogiini, tulin heti vastavierailulle. :) Minäkin löysin tuon bloggaajatapaamisen ansiosta monta kivaa uutta blogia. Olen tainnut joskus blogissasi piipahtaa, olisitko osallistunut makrohaasteisiin tms, kun tuo sisilisko näyttää tutulta? Sinulla on kyllä huikean hienoja kuvia täällä, ihan hengästyttää kun niitä katsoo! Lisään sinut myös omaan blogiluettelooni niin löydän minäkin päivityksesi.
  (en ole oikein osannut bloggerista löytää noita kaikkia lukijapaneeli- ja seuranta juttuja jotka olisivat mahdollisia....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, monet tulppaanit ovat kauniita vähän nuppuisina, mutta näistä tähtitulppaaneista tykkään, kun ovat auki ja paljastavat kauniit sisusvärinsä.

   En ole osallistunut makrohaasteisiin, mutta ehkä joskus olet sitten vaan jotain kautta täällä käväissyt. Kiva, että tulit ja pääsin myös seuraamiesi blogien listalle. Uusia tuttavuuksia on aina mukava saada!

   Poista
 5. Voi miten suloiset karkulaiset! Tähtitulppaaneita pitääkin laittaa ostoslistalle, oman pihan hankintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kivoja, kun eivät kasva sellaisiksi hujopeiksi kuin isommat sukulaisensa.

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!